Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 228 (8145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prima ediție

Sâmbăta aceasta are loc TEDx Areni - „În căutarea autenticității”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 1 octombrie 2022, începând cu ora 17:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava va avea loc prima ediție cu prezență fizică a evenimentului TEDx Areni.

Tema principală în jurul căreia se va desfășura conferința este„În căutarea autenticității”.Dan Negru, Alex Nedea, Mihaela Nabăr, Bogdan Rădulescu, Daniela Zeca-Buzura, Horațiu Silviu-Ilea și Ancuța Bodnar sunt cei șapte speakeri care vor urca pe scena teatrului municipal și vor împărtăși cu publicul sucevean ideile și experiențele lor valoroase.

Pe lângă speakeri, pe scenă vor urca A-C Leonte și O X A, care vor susține momente artistice muzicale. Prezentatoarea evenimentului va fi Ștefania Cîrcu, tânără actriță originară din Suceava, cunoscută în special pentru momentele ei de satiră din cadrul emisiunii Starea Nației.

“Doar câteva zile ne mai despart de prima ediție în format fizic TEDx Areni, și acest lucru mă bucură enorm. Echipa noastră a muncit foarte mult la acest eveniment și suntem pregătiți să primim spectatorii așa cum se cuvine“, declară Ștefan Derscariu, curatorul TEDx Areni.

Toate tipurile de biletele disponibile pentru eveniment sunt epuizate. Au fost patru serii de bilete cu prețuri între 50 și 200 de lei, fiecare serie fiind epuizată în mai puțin de 24 de ore. Cei care își doresc totuși să participe, își pot încerca norocul la giveaway-urile organizate pe paginile online TEDx Areni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sâmbăta aceasta are loc TEDx Areni - „În căutarea autenticității”.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sâmbăta aceasta are loc TEDx Areni - „În căutarea autenticității”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei