Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 224 (8141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Ioan Stan: PSD chiar face autostrăzi, în timp ce alții se laudă cu așa-zisele lor realizări în aceste investiții

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul social-democraților suceveni, senatorul Ioan Stan, a spus că în timp ce alții se laudă cu așa-zisele lor realizări în privința autostrăzilor, deși nu au nicio competență sau vreun rol în construcția acestora, PSD chiar le face. Ioan Stan a declarat că Ministerul Transporturilor reușește să mențină cadența finalizării procedurilor pentru a deschide cât mai rapid șantierele de lucru pe Autostrada Moldovei. Stan a arătat că întreg tronsonul Buzău-Focșani, de 83 de kilometri, va avea același constructor, respectiv compania românească UMB, care a câștigat licitația pentru toate sectoarele.

„Obiectivul asumat de ministrul Transporturilor este ca până la finalul anului să fie finalizate licitațiile și desemnați câștigătorii pentru toate cele 13 secțiuni ale autostrăzii Moldovei.

PSD consideră că racordarea Moldovei cu Bucureștiul, prin infrastructură rutieră la nivel de autostradă, este de-o importanță vitală pentru dezvoltarea economică a județelor din estul României, pentru atragerea de investiții și mai ales pentru oprirea exodului populației. De aceea partidul nostru acordă prioritate maximă acestui proiect, îl susține și-l va sprijini total, atât la nivelul Ministerului Transporturilor, cât și al Guvernului, în general”, a precizat Ioan Stan. El a adăugat că activitatea intensă de pe șantierele de infrastructură gestionate de Ministerul Transporturilor se reflectă și în dinamica statistică a lucrărilor de construcții. Președintele PSD Suceava a spus că astfel, construcțiile inginerești au crescut cu 4,3% în iulie față de perioada similară a anului trecut.

„Acestea fiind spuse, suntem convinși că datorită eforturilor susținute ale ministrului Transporturilor și ale echipei ministeriale pe care o conduce, autostrada Moldovei va fi realizată. Și chiar dacă nu știm să ne lăudăm așa cum o fac unii dintre colegii de coaliție, demonstrăm în schimb mereu, când suntem la guvernare, că știm să facem. Iar faptele cântăresc mai mult în fața oamenilor decât vorbele”, a încheiat Ioan Stan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: PSD chiar face autostrăzi, în timp ce alții se laudă cu așa-zisele lor realizări în aceste investiții.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Ioan Stan: PSD chiar face autostrăzi, în timp ce alții se laudă cu așa-zisele lor realizări în aceste investiții1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei