Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 224 (8141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Arome și gusturi

Târgul de Vinuri Auchan, cu peste 350 de sortimente atent selecționate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până pe 4 octombrie 2022, hipermarketurile Auchan, inclusiv cel din Iulius Mall Suceava, găzduiesc cea de-a XIV-a ediție a Marelui Târg de Vinuri, un eveniment de anvergură, cu tradiție, ce reunește anul acesta peste 350 de sortimente atent selecționate de vin, dintre care peste 60% provin de la crame din România.

Aromelor românești li se adaugă și o colecție impresionantă de articole din Republica Moldova, dar și din țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud și Argentina.

Ediția Târgului de Vinuri Auchan din acest an reunește o selecție impresionantă de 360 de vinuri, cu 100 de sortimente noi față de ediția trecută. Cunoscătorii de vinuri, dar și amatorii de băuturi atent selecționate se pot bucura până pe 4 octombrie de o explozie de gusturi pentru toate preferințele, din cele mai importante regiuni viticole din țară.

Cei care ajung la Târg sunt întâmpinați de o adevărată feerie de arome și gusturi din Oltenia (reprezentată de Crama Oprișor, Vinarte, Domeniile Sâmburești și Segarcea), Muntenia (cu cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani și Ceptura), Dobrogea (Sarica Niculițel, Crama Alira, Domeniul Bogdan), dar și din Banat (Cramele Recaș), Transilvania (Jidvei, Domeniile Boieru) sau Moldova (Beciul Domnesc, Cotnari, Casa Panciu). Totodată, se pot delecta și cu vinuri din Republica Moldova (Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu, Gitana) sau din țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud și Argentina.

La raft, dar și online, clienții pot găsi o gamă variată de vinuri albe, roșii și rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar și o mulțime de vinuri premiate din diverse soiuri. Vedetele Târgului sunt reprezentate de brandul exclusiv pentru Auchan - Caii de la Letea (alb, roșu și roze) și vinurile HORECA, precum Constantin și Petite Helena - de la crama Gîrboiu, Epiphanie - de la crama Sarica Niculițel, Barbaro - de la Fautor, Smerenie și Cabernet Sauvignon - de la crama Oprișor, Făurar - de la Davino sau Via Marchizului - de la crama Vitis Metamorfosis.

Prețurile încep de la 8.9 lei și ajung până la 199 de lei.

De asemenea, Târgul de Vinuri Auchan propune clienților și o selecție de accesorii și alte produse asociate vinului, cum ar fi pahare pentru orice tip de vin, carafe, tirbușoane, decantoare, frapiere sau ghețiere.

Mai mult, clienții beneficiază de o mulțime de promoții atractive, de minim 20%, iar membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1.-50% la al doilea produs.

Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Vinuri Auchan, cu peste 350 de sortimente atent selecționate.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de Vinuri Auchan, cu peste 350 de sortimente atent selecționate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei