Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 174 (8091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cum pot face diferența anvelopele all-season?

Anvelopele all-season sau anvelope pentru toate anotimpurile, sunt concepute pentru a îmbina tehnologiile anvelopelor de vară și de iarnă într-o anvelopă care are capacitatea de a se adapta la condițiile meteo schimbătoare. Acestea oferă siguranță atât în ceea ce privește performanța, cât și siguranța pe timp de vară cald și de iarnă rece.

 

Industria anvelopelor recomandă, în general, utilizarea anvelopelor de vară la temperaturi de peste 7°C și a celor de iarnă la temperaturi mai mici. Deși ambele pot fi utilizate pe tot parcursul anului, un set de anvelope all-season este creat cu un compus de cauciuc intermediar care le permite să funcționeze bine atât pe drumurile calde de vară, cât și pe cele reci de iarnă.

 

În afară de schimbările de temperatură, anvelopele all-season sunt, de asemenea, concepute pentru a face față precipitațiilor abundente și zăpezii/gheții de pe suprafața drumurilor. Șanțurile și canelurile din banda de rulare permit anvelopei să evacueze apa de la suprafață în timpul ploilor abundente, oferind în același timp aderență și tracțiune pe zăpadă/gheață.

Ar trebui să cumpăr anvelope pentru toate anotimpurile?

Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt excelente pentru șoferii care doresc să beneficieze de performanță și siguranță pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să schimbe anvelope vara și iarna.

 

În România, avem în general ierni blânde și veri nu foarte călduroase, cu șanse de ploi torențiale pe tot parcursul anului. Clima noastră este, de asemenea, cunoscută pentru a experimenta toate cele patru anotimpuri într-o singură zi - o dimineață rece și înghețată se poate transforma brusc într-o după-amiază însorită cu o seară cu ploi abundente. Din acest motiv, anvelopele pentru toate sezoanele reprezintă o opțiune excelentă pentru marea majoritate a șoferilor. Fără a fi nevoie să schimbați anvelopele, veți putea conduce în siguranță pe vreme de iarnă, pe ploi torențiale și pe drumuri calde și uscate, în funcție de perioada anului.

 

Ar trebui să cumpărați anvelope all season dacă doriți să aveți performanțe excelente și siguranță pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să schimbați anvelopele de vară cu cele de iarnă.

 

Din acest motiv, anvelopele all-season sunt o achiziție potrivită pentru marea majoritate dintre noi. O anvelopă all-season de calitate superioară este concepută pentru a face față perfect într-o zi cu condiții meteo mixte.

 

Cu toate acestea, dacă locuiți într-o parte a țării în care cad deseori ninsori abundente sau condiții de îngheț și gheață pe drumuri care nu sunt acoperite cu nisip, ar fi mai bine să investiți în anvelope de iarnă și anvelope de vară decât în anvelope pentru toate anotimpurile. În mod similar, unele țări din Europa vă impun prin lege să folosiți anvelope de iarnă în timpul iernii, așa că, dacă treceți prin aceste țări, va trebui să aveți anvelope de iarnă pe mașină.

Care sunt opțiunile mele în ceea ce privește anvelopele pentru toate sezoanele?

Există o varietate de anvelope pentru toate sezoanele disponibile, iar una dintre preferatele noastre este anvelopa de calitate superioară care a fost concepută pentru a face față perfect atât vara, cât și iarna și într-o zi cu condiții meteo mixte.

 

Având în vedere că numărul mediu de zile de precipitații va continua să crească cu până la 4% în fiecare an, este important ca șoferii să fie pregătiți cu anvelope care pot funcționa și să asigure liniștea în timpul perioadelor însorite sau al ploilor torențiale imprevizibile. Cea mai recentă tehnologie pentru anvelope all-season este proiectată cu tehnologia Lifetime Aquaplaning, ceea ce înseamnă că șanțurile anvelopei evoluează continuu pe parcursul vieții sale pentru a dispersa continuu apa și a se asigura că anvelopa menține contactul cu drumul.

 

Capacitatea pentru toate anotimpurile a anvelopei se extinde, de asemenea, la tehnologia Snow Grip (concepută pentru a asigura o tracțiune suplimentară în condiții de iarnă) și la tehnologia Dry Handling (concepută pentru a asigura o frânare și o manevră optime pe vreme uscată/vară).

 

Acest tip de anvelope de nouă generație este alegerea ideală pentru șoferii care caută fiabilitate și performanță pe tot parcursul anului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum pot face diferența anvelopele all-season?.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum pot face diferența anvelopele all-season?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei