Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 151 (8068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Seriozitate și profesionalism

LODOR Construct, firma suceveană care, după zece ani de activitate, se extinde pe piața internațională

Compania LODOR Construct, din Rădăuţi, specializată pe montajul de pavaj, borduri, terasamente, rețele de canalizări, fibră optică și energie electrică, oferă un model de succes pentru toţi cei care nu cred că în România se mai poate dezvolta ceva.

După 10 ani de activitate şi mii de proiecte implementate în întreaga ţară, atât pentru persoane fizice, cât și pentru administrații locale, echipa Lodor se extinde în Germania, în regiunea Bavariei, unde deja lucrează, în comunităţile locale, cu angajați români, care sunt detașați periodic acolo fără a fi nevoiți să se mute de tot.

Anul acesta, se împlinesc 10 ani de la prima lucrare, iar reţeta succesului vine din implementarea unui altfel de sistem de a face lucrurile. „Misiunea LODOR este aceea de a schimba mentalități. Am demonstrat că a lucra profesionist, corect, cu materiale și utilaje de cea mai bună calitate, cu atenție pe cerințele angajaților și pe investiții constante în creștere este un model care dă rezultate. Dar ceea ce am adus noi nou este modelul arhitectural al lucrărilor, model preluat și de alte echipe”, a declarat Dorin Mironescu, managerul companiei.

LODOR Construct a pornit cu dorința de a crește un bussines de succes, care să producă suficient pentru ca angajații să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate. „În acest moment, pentru LODOR lucrează aproximativ 50 de angajați. Am crescut echipa prin organizare, eficientizare, controlul costurilor și respect pentru munca pe care o depune fiecare angajat”, a mai adăugat Dorin Mironescu.

În condițiile în care, din țara noastră, emigrează tot mai multă forță de muncă, oameni buni care pot dezvolta și crește local, modelul unei astfel de companii devine o necesitate. „Deși noi lucrăm deja după modelul vesticilor, angajații noștri mai aveau încă acest vis, de a lucra în Germania. Așa că ne-am extins acolo o filială care să le ofere siguranță, salariu atractiv și posibilitatea de a reveni în țară. Cei care aleg să lucreze în Germania nu trebuie să se mute, adică să emigreze, ci sunt detașați un anumit număr de luni. Cazarea și transportul dus-întors sunt incluse în contract (transportul este asigurat dacă se face în grup organizat de către firmă)”, a mai specificat managerul LODOR.

După 10 ani de activitate, cu multe provocări și satisfacții, Rădăuți rămâne locul în care echipa LODOR se bucură să se dezvolte. „Suntem respectați și apreciați, iar noi suntem mândri să facem parte din comunitatea suceveană. Vrem să ne implicăm, așa cum am făcut-o până acum, să oferim un loc de muncă sigur și să investim în țară și în oamenii care înțeleg că rezultatele se văd prin implicarea fiecăruia. Cea mai mare satisfacție este atunci când te sună clientul să te felicite pentru echipă și modelul în care a lucrat”, a concluzionat Dorin Mironescu. 

În prezent, LODOR Construct face angajări. Este în căutarea de oameni pentru montajul de pavaj, borduri, terasamente, rețele de canalizări, fibră optică și energie electrică. Mai concret, angajează muncitori necalificați (cu posibilitatea detașării în Germania, însă cu probă de minimum o lună în România - detașarea se face 3 luni în Germania cu 3 luni în România), maiștri cu experiență în domeniu (care vor avea în subordine 2-3 oameni, mașină de serviciu și salariu atractiv - 3 luni în Germania și 3 luni în România), operator pentru mașină de montat automatizat pavaj Optimas H99, operator pentru mașină de montat automatizat bordura Optimas Vacuum Pallet Mobil, Operator excavator 3-30 tone (pentru Germania), șoferi categoria C+E (pentru detașare periodică în Germania).
Salariul minim:persoane necalificate: 15 lei/oră în România și 10 euro/oră în Germania; maiştri: 20-25 lei/oră în România și 12-15 euro/oră în Germania; operatori maşina de montat pavaj: după efectuarea de probe de lucru; operator excavator: 12 - 17 euro/oră, momentan doar în Germania;şofer categoria C sau C+E: 12 - 15 euro/oră, momentan doar în Germania.

Pentru detalii, sunați la 0756 594 600, sau urmăriți LODOR Construct pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/lodorconstruct.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LODOR Construct, firma suceveană care, după zece ani de activitate, se extinde pe piața internațională.
 Vizualizări articol: 2008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
LODOR Construct, firma suceveană care, după zece ani de activitate, se extinde pe piața internațională3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei