Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 151 (8068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Băut și fără permis, a ”jărit” un BMW prin centrul Sucevei până ce s-a izbit violent într-un stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr băut și fără permis de conducere a dat dovadă de inconștiență maximă, conducând cu viteză un BMW pe care nu îl putea stăpâni pe străzile înguste din centrul Sucevei. Punctul de oprire al șoferului pericol public a fost un stâlp în care a intrat violent cu mașina în dreptul fostei autogări din centrul Sucevei. Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 20.30.

În imaginile care surprind accidentul se vede cum șoferul vine dinspre Colegiul „Ștefan cel Mare”, cu viteză și accelerând. Mașina circulă aproape în zig-zag, în orice caz deplasarea nefiind una firească. Imediat după Colegiul „Ștefan cel Mare”, spre strada Petru Rareș, bărbatul de la volan pierde controlul, iar BMW-ul se duce brusc în stânga, pe contrasens, unde se izbește violent într-un stâlp, pe care îl rupe. Șansa a făcut ca mașina scăpată de sub control să nu lovească vreun alt autoturism sau, mai rău, un pieton. Pe imagini se mai observă că în timp ce BMW-ul vine cu viteză, pe trecerea de pietoni sunt în traversare doi oameni.

După impact, bărbatul de la volan a coborât din mașina avariată grav și a fugit spre Piața Mare. Fuga acestuia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, concluzia fiind că respectivul s-a descurcat mai bine la alergat decât la condus. Lăsând gluma la o parte, pentru că nu prea e cazul de glumă, bărbatul de la volan, Alexandru Strâmbu, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava, a revenit totuși după puțin timp la locul accidentului.

Bărbatul care se afla la volan a fost verificat cu etilotestul, rezultând concentrația de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pompierii militari care au ajuns la fața locului au constatat că în accident sunt implicați doi bărbați (șoferul și un pasager din mașină). Cei doi au refuzat să fie transportați la spital și au declarat că nu au suferit leziuni.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au constatat și că tânărul care a fost la volan nu este posesor de permis de conducere.

În aceste condiții, polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis. Este vorba practic de un cumul de infracțiuni la regimul rutier.

Ieri după-amiază, polițiștii așteptau rezultatele probelor biologice, pentru a se stabili ce alcoolemie în sânge avea „șoferul”.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Biroul Rutieri Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, a ”jărit” un BMW prin centrul Sucevei până ce s-a izbit violent într-un stâlp.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, a ”jărit” un BMW prin centrul Sucevei până ce s-a izbit violent într-un stâlp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei