Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 151 (8068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planuri

Construcția sălii polivalente din Suceava ar urma să înceapă în noiembrie a.c.

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de construcție ale sălii polivalente cu 5.000 de locuri din municipiul Suceava ar urma să înceapă în toamna acestui an. Primarul orașului, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că reprezentanții firmei care a câștigat licitația organizată de Compania Națională de Investiții, SC MIS Grup SRL Bistrița, au fost la Suceava pentru o primă întâlnire cu administrația locală și că s-au angajat ca până în luna octombrie a acestui an să încheie proiectarea, după care să înceapă efectiv lucrările. La discuții au participat administratorii firmei, asociații în licitație și reprezentanți ai proiectantului.

„Am vizitat amplasamentul, au apreciat ca este liber de sarcini și că este în curs de finalizare montarea postului de transformare în vederea alimentării cu energie electrică a sălii polivalente și au început să lucreze la proiectare”, a declarat Lungu.

Conform Gazetei de Bistrița, firma care ar urma să construiască sala polivalentă la Suceava nu are cel mai bun renume printre primari. Ziariștii bistrițeni scriu, într-un articol din 9 august 2021, că au aflat de la primarii din Rodna, Sângeorz Băi, Maieru și Șanț, că „MIS Grup câștigă licitațiile cu prețuri foarte mici. Imediat sau după o perioadă de timp, compania susține că nu poate să realizeze lucrările respective cu acel preț și cere o suplimentare prin acte adiționale. Dacă primarul spune nu, atunci cei de la MIS Grup s-ar folosi de intimidări și chiar de întârzierea nejustificată a lucrărilor. Legea permite autorităților locale să suplimenteze valoarea contractelor în limita a 15%, asta pentru că pot apărea lucrări neprevăzute sau pur și simplu proiectul tehnic nu se mai potrivește cu ce este în teren”.

Referitor la aceste aspecte, primarul Ion Lungu a declarat că are convingerea că va fi respectat contractul pentru sala polivalentă și că merge „pe buna-credință”. Precizăm că licitația nu a fost organizată de administrația locală, ci de Compania Națională de Investiții, prin urmare CNI a declarat firma MIS Grup câștigătoare pentru realizarea proiectului de la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Construcția sălii polivalente din Suceava ar urma să înceapă în noiembrie a.c..
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Construcția sălii polivalente din Suceava ar urma să înceapă în noiembrie a.c.0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei