Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 151 (8068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Muzică

Jazz Night la Fălticeni cu Tatiana Eva-Marie şi Avalon Jazz Band

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La numai două săptămâni de la organizarea impecabilă a Zilei Culturii Fălticenene, încheiată cu un concert extraordinar al Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani şi al invitaţilor: cei patru membri ai grupului vocal pop-opera Dimma'S şi soprana Nicoleta Maier de la Opera Naţională Română Iaşi, Asociaţia „Fălticeni Cultural” organizează în municipiul Fălticeni un alt eveniment cultural inedit pentru urbea de pe Şomuz. Tatiana Eva-Marie şi Avalon Jazz Band din Statele Unite ale Americii vor concerta pentru prima oară în România, la Fălticeni, pe 2 iulie 2022.

Concertul va avea loc la scena amenajată în parcul de lângă Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, de la ora 20.30.

„Spectacolul din seara zilei de sâmbătă se adresează pasionaţilor de muzică în cadrul unui eveniment cultural inedit pentru municipiul Fălticeni: primul concert de jazz în aer liber. La fel ca la toate manifestările organizate de Asociaţia <Fălticeni Cultural>, accesul publicului la acest eveniment va fi liber”, ne-a spus preotul Liviu Mihăilă, preşedintele Asociaţiei „Fălticeni Cultural”.

 

Tatiana Eva-Marie s-a născut cu muzica-n sânge

Tatiana Eva-Marie s-a născut cu muzica-n sânge, mama ei, o româncă din Călimăneşti, care la Conservatorul din Bucureşti a studiat baletul şi muzica şi care, ajunsă în America, a lucrat cu cei mai mari balerini: Nureev și Barisnikov, Margot Fontaine, Makarova și a concertat alături de Plácido Domingo, José Carreras, Luciano Pavarotti, Rostropovich, Yehudi Menuhin, Henry Mancini, Tom Jones și mulți alți artiști excepționali, iar tatăl, un compozitor de muzică clasică, de film și de teatru. A crescut pe platouri de filmări, televiziune, în săli de teatru sau de concert, la șase ani ajungând pe scenă împreună cu orchestra de jazz a tatălui său. În perioada studenţiei la Sorbona, Paris, de unde a absolvit cu un masterat în literatură medievală engleză, a cântat în cabarete sau a jucat în piese de teatru la Paris, Avignon. După facultate a plecat la New York, unde și-a format grupul ei de jazz. Ea este cea care scrie toate aranjamentele muzicale. A dat concerte în aproape toată Europa, în multe părți din America, în Thailanda, China, Fiji, Insulele Mauritius, India și multe alte locuri.

În timpul pandemiei, împreună cu un prieten compozitor, la Lausanne a scris libretul unei opere, care va avea premiera în 2023. Curând va apare şi pe marile ecrane într-un film în care ea deține rolul principal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jazz Night la Fălticeni cu Tatiana Eva-Marie şi Avalon Jazz Band.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jazz Night la Fălticeni cu Tatiana Eva-Marie şi Avalon Jazz Band0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei