Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 121 (8038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară

Expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Institutul Bucovina, alături de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, a găzduit, în perioada 18-24 mai, expoziția județeană de desene pe tema „România în spațiul european”.

Lucrările pun în lumină diversitatea culturală a țărilor UE și totodată, trag un semnal de alarmă cu privire la problemele de actualitate din spațiul european.

La invitația lansată de organizatori au răspuns afirmativ instituții educaționale precum Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret”, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Măicănești, județul Vrancea, alături de alte școli care au participat la cele șapte ediții ale concursului interjudețean de educație civică și voluntariat „Cetățean european”.

Elevii de liceu s-au bucurat de libertatea de a alege dintre mai multe secțiuni disponibile, în funcție de mesajul pe care au dorit să îl transmită: “România în Uniunea Europeană”, “Stop discriminării și inegalității sociale!”, “Călătorind  prin Europa”, “Drepturile cetățenilor europeni”, “Uniunea Europeană”, “Siguranța și integritatea spațiului Uniunii Europene”,  “Protecția mediului și problema energiei în Uniunea Europeană”.

Despre lucrările expuse în incinta Asociației Institutul Bucovina, prof. Tompea Petruța, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, susține că se remarcă prin „creativitatea, originalitatea, simțul umorului, spiritul critic, dar și empatia față de cei aflați în dificultate, dovedite de tinerii cetățeni europeni, care odată cu acest eveniment au avut ocazia de a-și face cunoscute opiniile. Le mulțumim colaboratorilor noștri de la Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și în special domnului președinte Petru-Vasile Gafiuc, care întotdeauna ne-a fost alături atunci când am desfășurat un proiect benefic pentru comunitate“.

Pentru mai multe informații despre această inițiativă, persoana de contact din cadrul Asociației Institutul Bucovina este Petru Vasile Gafiuc – președintele organizației, tel: 0230.524.128, e-mail: info@bucovinainstitute.org. Puteți să vizitaţi pagina de Facebook: http://www.facebook.com/i.bucovina şi website-ul www.bucovinainstitute.org, unde sunt postate cele mai recente activități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziție de desene despre imaginea României în spațiul european0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei