Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 121 (8038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nebunie, nesimţire sau amândouă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele câteva zile, mi-a fost dat să aud ieşindu-le pe gură celor doi domni despre care e vorba aici nişte vorbe care dacă n-ar musti de nesimţire te-ar putea face să crezi că ăştia au deraiat complet. Varianta hard ar include cumulul celor două aspecte, ceea ce zău că pare cât se poate de plauzibil. Primul este numitul Dan Petrescu, cel căruia încă nu i-a explicat nimeni cum vine chestia cu chiorul în ţara orbilor. Fiindcă Petrescu ăsta, care se crede geniul suprem al strategiilor fotbalistice pe bază de umplut poartacu dosurile celor 11 împiedicaţi din subordine, etalează din ce în ce mai mult tupeu, mai multe revendicări, mai multe istericale, numai fiindcă neisprăviţii ăia ai lui, pe care când îi prind îi cocoşează rebuturile Europei, de prin Luxemburg ori Gibraltar, aici, în ţara ăsta prost făcută, câştigătitlu după titlu în liga condusă de alt mare nesimţit (n-o spun doar eu, au spus-o alaltăieri răspicat şi repetat toţi comentatorii de la Digi Sport, după prezentarea mugetelor de reînscăunare în moţul Ligii a nesimţitului de Iorgulescu). Ei bine, după ce a reuşit să se impună în faţa unora încă mai împiedicaţi (unii de pe la echipe săteşti, caVoluntari!), alde Petrescu, noul Geniu Carpatin, a făcut ce face an de an: a anunţat că are o ofertă de moare lumea!... doar-doar o pune botu' patronatul clujean şi i-o mări salariul, numai să nu piardă geniul! După care (fiindcă nesimţirea fără fudulie n-are nicio temelie!) nu s-a prezentat la ultimul meci din campionatul pe care tocmai îl câştigase! Aţi auzit măcar de vreo intenţie de suspendare a nesimţitului Petrescu de nesimţitul de Iorgulescu? Întreb nu retoric, ci ţintit pe nesimţiţii ăştia: aşa cum la meci nu a venit antrenorul, n-ar putea foarte bine să nu se prezinte arbitrul? Ălalalt, fericit că s-a reales în moţul Ligii de împiedicaţi cică profesionişti (exact ca al treilea nesimţit, Burleanu, tot fără contracandidat, caCeauşescu!) a mugit că televiziunile plătesc prea puţin pe ce mare (rahat de) fotbal ne oferă Liga, de-au început ăia din studioul Digi să se tăvălească de râs! Şi au zis ce trebuia: anume că la ce hal de fotbal joacă ăia, ar trebui ca ei să dea bani televiziunilor!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nebunie, nesimţire sau amândouă?.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nebunie, nesimţire sau amândouă?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei