Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 121 (8038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Inna, Andra, The Motans și Alexandra Cuza vor cânta la Zilele Sucevei 2022

Joi, 26 Mai 2022 (18:44:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În perioada 24-26 iunie vor fi organizate numeroase evenimente prin care vor fi marcate Zilele Sucevei, bugetul necesar finanțării acestora fiind aprobat în ședința de Consiliu Local de joi.

Inna, Andra, The Motans și Alexandra Cuza vor concerta în centrul Sucevei în zilele de 25 și 26 iunie, iar pentru iubitorii folclorului, va fi un spectacol de muzică populară pe 24 iunie, tot în Centru.

Conform proiectului de hotărâre inițiat de primarul Sucevei, Ion Lungu, împreună cu viceprimarul Lucian Harșovschi, suma necesară pentru organizarea evenimentelor este de 500.000 de lei plus TVA.

„Noi nu am mai făcut Zilele Orașului de 2 ani de zile, tinerii sunt doriți de evenimente, să participe la un spectacol de calitate. Cred că le oferim acest lucru, în mare parte, prin ceea ce am prins noi în program. Sigur, 500.000 de lei e mult și puțin în același timp, sunt comune care cheltuie banii ăștia.

Noi am fost mai economi întotdeauna și am încercat să obținem și sponsorizări”, a spus Ion Lungu, care a și precizat că o donație consistentă de 50.000 de lei, adică aproape 10.000 de euro, a fost făcută deja de către Ambro Suceava, ceea ce ar acoperi onorariul vedetei internaționale Inna.

Conform programului Zilelor Sucevei, în 24 iunie, se va organiza un concert de muzică populară, începând cu ora 16:00, pe esplanada Casei de Cultură.

Tot în 24 iunie se va organiza, în colaborare cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, „Seara valorilor sucevene”, eveniment care va avea loc la Hotel Balada, începând cu ora 18:00.

În data de 25 iunie se va oficia o slujbă de pomenire a persoanelor care au decedat de Covid-19 în municipiul Suceava în perioada martie 2020 – iunie 2022.

Slujba se va oficia la Biserica „Sfântul Gheorghe” - Mirăuți din Suceava.

În data de 25 iunie, de la ora 19:30 este programat un spectacol de muzică ușoară pe esplanada Casei Culturii din Suceava cu Alexandra Cuza și Andra.

În seara de 26 iunie, începând cu ora 19:30, pe esplanada Casei Culturii vor concerta The Motans și Inna.

Seara se va încheia cu foc de artificii, în jurul orei 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inna, Andra, The Motans și Alexandra Cuza vor cânta la Zilele Sucevei 2022.
 Vizualizări articol: 2614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inna, Andra, The Motans și Alexandra Cuza vor cânta la Zilele Sucevei 20220.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei