Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 114 (8031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incorigibil

”Urmașul lui Ștefan cel Mare”, din nou în arest, pentru conducerea fără permis a mașinii ”înmatriculate” cu numele său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cornel Cernoschi, din Dornești, bărbatul prins de mai multe ori în trafic la volanul unor mașini care aveau, în loc de numere de înmatriculare, plăcuțe cu numele său, și care refuză să prezintă polițiștilor la control documentele mașinii sau cele personale, a revenit în actualitate așa cum știe el mai bine.

La finele săptămânii trecute, pe 13 mai, acesta a fost depistat din nou la volan, la Frătăuții Noi, de un echipaj de poliție de la Rădăuți. Cornel Cernoschi, în vârstă de 43 de ani, conduce fără permis și nici nu ascunde asta, declarând că nu are nevoie de un astfel de document. Mai mult, pentru a fi și mai vizibil, acesta și-a personalizat plăcuțele cu numele său în loc de numere de înmatriculare.

Bărbatul de 43 de ani a executat și pedepse cu închisoarea pentru fapte de același gen, e drept condamnări relativ mici - 8 luni de închisoare de exemplu.

În continuarea cercetărilor, luni, 16 mai, polițiștii de la Rădăuți au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele bărbatului, pentru conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Cornel Cernoschi a fost condus sub escortă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care va decide, prin procurorul de caz, ce măsuri va lua mai departe față de inculpat.

Suceveanul se revendică membru în organizaţia „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mișcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia. Ideologia "suveranilor" este un amestec de credinţe în drepturile proprietarilor de pământuri, cu precepte din Biblie. Ideea principală a acestora este de a nu trăi sub regulile unui stat ce încearcă să controleze diverse aspecte din viaţa omului de rând. Radicalismul acestora îi face însă să intre cu mare uşurinţă în sfera legilor penale, iar la acest capitol Cernoschi este un vârf de lance. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Urmașul lui Ștefan cel Mare”, din nou în arest, pentru conducerea fără permis a mașinii ”înmatriculate” cu numele său.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Urmașul lui Ștefan cel Mare”, din nou în arest, pentru conducerea fără permis a mașinii ”înmatriculate” cu numele său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei