Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 114 (8031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control trafic

102 permise de conducere reținute de polițiști, majoritatea pentru viteză, depășiri și alcool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acțiunile de control în trafic cu efective sporite ale polițiștilor derulate în intervalul 13-15 mai au dus la constatarea a foarte multe abateri grave la regimul rutier, în urma cărora au fost ridicate 102 permise de conducere, dar constatate și 19 infracțiuni la regimul rutier.  

Acțiunile au fost coordonate de Serviciul Rutier Suceava și așa cum se obișnuiește la final de săptămână sunt două direcții, o acțiune pe timp de zi, cu radarele, și una pe timp de noapte, axată pe verificările cu aparatul etilotest. 

În cadrul acțiunii nocturne, echipajele de control au pus etilotestul la nu mai puțin de 426 de conducători auto.

Polițiștii au ridicat 47 de permise de conducere, din care zece pentru alcoolemie (concentrații sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat). Totodată, în cadrul acestei acțiuni nocturne, polițiștii au întocmit și 15 dosare penale, din care 12 pentru conducere sub influența alcoolului (alcoolemii mari, peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, care se încadrează la infracțiune) plus trei cazuri de conducere fără permis ori cu permisul de conducere suspendat. 

A doua acțiune, distinctă de prima, axată pe scoaterea în trafic a tuturor radarelor disponibile, în zilele de 14 și 15 mai, a dus la aplicarea a peste 400 de amenzi și reținerea a încă 55 de permise de conducere. Dintre șoferii care și-au pierdut dreptul de a conducere, 40 au fost înregistrați de radar cu viteză excesivă, iar alți 11 au fost înregistrați video în timpul unor depășiri neregulamentare.

Agenții rutieri au retras și 9 certificate de înmatriculare, din care 8 pentru lipsă ITP.

Se remarcă așadar numărul mare de șoferi pericol public, care circulă cu peste 100 de kilometri de oră în localitate, depășesc pe linia continuă ori conduc băuți, mai ales pe timp de seară și noaptea. Și, desigur, vorbim doar de cazurile care au fost depistate de polițiștii rutieri în cadrul acestor controale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 102 permise de conducere reținute de polițiști, majoritatea pentru viteză, depășiri și alcool.
 Vizualizări articol: 834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
102 permise de conducere reținute de polițiști, majoritatea pentru viteză, depășiri și alcool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei