Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 114 (8031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Trei suceveni în conducerea Federației Operatorilor Români de Transport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei oameni de afaceri suceveni au fost aleși, la finalul săptămânii trecute, în conducerea Federației Operatorilor Români de Transport. Adunarea Generală a FORT, întrunită vineri, 13 mai 2022, la București, a ales o nouă formulă de conducere a federației, respectiv un consiliu director format din nouă reprezentanți ai transportatorilor de mărfuri, pasageri, activități conexe, industrie furnizoare de produse, formare profesională și transport aerian. În urma alegerilor, președinte al FORT a fost reales Augustin Hagiu, iar în trei dintre cele opt funcții de vicepreședinte au fost aleși transportatori din județul Suceava. Este vorba despre oamenii de afaceri Alin Crețu – Ac Mobile Suceava, Beniamin Lucescu – Tarsin Rădăuți și Sergiu Lucan – Euroluc Trans Suceava. În celelalte funcții de vicepreședinte au fost aleși Florin Bocai, Magda Peșu, Sorin Amarinei,  Mihai Ghișa și Ioan Moraru. Noua conducere a fost aleasă pentru un mandat de patru ani.

De precizat că omul de afaceri Alin Crețu este și președintele Asociației Transportatorilor de Mărfuri Bucovina.

Alin Crețu a mai precizat că în urma dezbaterilor din cadrul lucrărilor Adunării Generale F.O.R.T., delegații prezenți au reconfirmat faptul că atât situația economică și socială mondială, dar și contextul național generează atât în prezent, dar și pe termen mediu și lung probleme majore pentru transportatorii români.

La ședința Adunării Generale au participat, în calitate de invitați, reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și Parlamentului României, transportatorii prezenți reiterând nevoia de dialog permanent și constructiv cu structurile Guvernamentale şi Parlamentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei suceveni în conducerea Federației Operatorilor Români de Transport.
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei suceveni în conducerea Federației Operatorilor Români de Transport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei