Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 114 (8031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Clar ca genunchiul broaștei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Avem campioană nouă tot pe aia veche și nu prea știm de unde să o apucăm. Ba a căpătat tradiție cu cele 5 campionate la rând, ba a beneficiat de greșelile unor tușieri exact când îi durea mai tare. De fapt, impropriu spus greșeli, nu puteau ăia coborî perpendiculare și trasa paralele. Angheluță, comentatorul cu pedigree fotbalistic al lui DigiSport, spunea la golul de deschidere al lui Boateng, citez: ”ofsaid clar, a fost un genunchi acolo”! Nu mai conta că îi trebuiseră vreo două reluări, nu mai conta proprietatea termenilor (clar ar trebui să fie ceva care se vede și din avion, pe transmisiunea directă). Apropo de Boateng, o fi înscris el stângaci, dar merita golul ăsta, e între puținii jucători de la CFR Cluj care chiar arată a campion și, mai departe, a fotbalist de grupe europene. Fără băiatul ăsta care mătura terenul la mijloc, nu-i vedeam bine pe clujeni. A fost cam singurul transfer reușit pe deplin, numai că pentru sezonul următor Dan Petrescu trebuie să aibă randament mai bun, adică să transfere mai puțin, însă rata de confirmare să fie sensibil mai mare.

Pe lângă victima de serviciu, adică FCSB, a mai apărut una, Rapidul lui Adrian Mutu. Nu am urmărit niciun meci din play-out și chiar cred că nu am pierdut nimic, dar felul în care justifica Mutu înfrângerea de la Mioveni mi s-a părut de nivelul ”bloc-notes”. Dincolo de impresia artistică, despre ”antifotbalul” celor care le-au marcat 3 goluri, urmarea practică e că rapidiștii s-au trezit excluși de la baraj, indiferent de rezultatul din finala Cupei, care se dispută mâine, pe stadionul lor (Sepsi cu Voluntari). Vina e a celor de la FRF și LPF, care s-au legat la cap cu o salbă de baraje suficient de îmbârligate pentru a putea prevedea toate implicațiile. Așadar, obiectiv ratat pentru antrenorul Mutu, dar așa e când ai un căpitan ”războinic”, îi arată unu’ stema și își iese din minți, apoi iese și din echipă, lăsând-o pradă antifotbalului... În fine, pentru ultima dilemă a sezonului trebuie introdus în piesă suporterul turmentat: hâc, io cu cine țin la finală?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clar ca genunchiul broaștei.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Clar ca genunchiul broaștei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei