Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 108 (8025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curs festiv

Marșul Absolvenților USV, în cadrul festivității de absolvire a Promoţiei 2022

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), împreună cu Casa de Cultură a Studenților Suceava, organizează joi, 12 mai, cea de-a șasea ediție a Festivității de Absolvire USV. Evenimentul este dedicat absolvenților 2022 ai studiilor de licență și masterat și va include Marșul Absolvenților, aducând împreună studenți și profesori pentru a celebra împreună acest moment deosebit.

Ediția de anul acesta se va desfășura, la fel ca și edițiile trecute, în centrul municipiului Suceava, pe esplanada Casei de Cultură. Cei peste 1.700 de absolvenți ai promoției 2022, incluzându-i în premieră și pe cei de la recent înființata Facultate de Medicină și Științe Biologice, vor porni în jurul orei 18.00 din Campusul USV, însoțiți de profesorii, părinții, rudele sau prietenii lor și se vor deplasa către centrul Sucevei.

Pe esplanada Casei de Cultură, unde vor fi montate peste 1.500 de scaune, începând cu ora 18:30 va avea loc Festivitatea de Absolvire, unde conducerea universității, studenți și profesori vor vorbi despre realizările acestor ani de învățământ și își vor exprima gândurile la încheierea unei etape importante din viața lor. La finalul festivității, cei prezenți vor putea savura un concert la care participă solista de muzică ușoară Andia și cunoscuta trupă de pop-rock Direcția 5.

Una dintre dorințele tinerilor organizatori ai evenimentului a fost invitarea pe scena festivității a uneia dintre cele mai fresh apariții pe scena muzicii românești, cu o voce inconfundabilă, cântăreața Andia, pe numele ei real Diana Constantin. Talentul și perseverența acesteia au ajutat-o să ajungă, într-un timp foarte scurt, pe cele mai înalte trepte ale topurilor muzicale din România. Colaborarea cu Spike pentru piesa „Anotimpuri” a propulsat-o în carieră, iar la momentul actual este cea de-a cincea solistă a grupului Dj Project.

Partea a doua a concertului va aparține celor de la Direcția 5, care este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite trupe de rock din România. Aceasta s-a înființat în anul 1991, iar la scurt timp după înființare a lansat primul album, intitulat „La vulturul de mare cu peștele în ghiare”. Cel mai recent album al trupei, Sensitive (Ambiental Love Songs),a fost lansat în anul 2021, albumul la care trupa a colaborat cu interpretul Flavius Teodosiumarcând, astfel, 30 de ani de existență.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marșul Absolvenților USV, în cadrul festivității de absolvire a Promoţiei 2022.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Marșul Absolvenților USV, în cadrul festivității de absolvire a Promoţiei 20225.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei