Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 108 (8025)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colegiul „Petru Rareș” Suceava

Testarea la limbi moderne în vederea admiterii în clasele a IX-a cu profil bilingv începe miercuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 11-20 mai, la Centrul județean de examen Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava se desfășoară probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă, după următorul calendar: etapa de înscriere: 11-13 mai 2022 - Eliberarea anexelor fișelor de înscriere pentru elevii sau absolvenții care doresc să participe la probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă. Anexa la fișa de înscriere se ridică de către candidat de la secretariatul școlii unde este elev; 16-17 mai 2022 - Înscrierea candidaților pentru probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă. Candidații vor depune la secretariatul Colegiului Național „Petru Rareș” anexa la fișa de înscriere și vor completa o cerere-tip. Anexa și cererea-tip pot fi transmise și online, pe adresa cnpetrurares@gmail.com, până marți, 17 mai 2022, ora 16. Originalele celor două acte vor fi depuse la secretariatul colegiului în ziua testării.

Etapa de verificare a cunoștințelor de limbă modernă se va face după următorul program: 18 mai 2022 – Proba la limba engleză, 19 mai 2022 – Proba la limba germană, 20 mai 2022 – Proba la limba franceză, 23 mai 2022 - Comunicarea rezultatelor la probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă. Depunerea contestațiilor la probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă; 27 mai 2022 - Comunicarea rezultatelor finale, după contestații, la probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă.

Etapa de ridicare și depunere a anexelor fișelor de înscriere: 30-31 mai 2022 - Ridicarea anexelor fișelor de înscriere de la unitățile la care candidații au susținut probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă; 3 iunie 2022 - Depunerea anexelor fișelor de înscriere ale candidaților care au participat la probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă la unitățile de învățământ de proveniență.

Conducerea Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava transmite că solicitarea recunoașterii și echivalăriirezultatelor obţinutela examene cu recunoaștere internațională  și a rezultatelor obținute la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză/franceză/germană cu Proba de verificarea cunoștințelordelimbămodernăpentruadmitereaînclaseleaIX-acuprogrambilingvdepredareauneilimbi modernedecirculaţie internaţionalăse face de către școlile unde învață elevul, în termenul stabilit de calendar. Și elevii cărora li se recunoaște/echivalează rezultatele vor participa la etapa de înscriere și la etapa de ridicare și depunere a anexelor la fișele de înscriere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Testarea la limbi moderne în vederea admiterii în clasele a IX-a cu profil bilingv începe miercuri.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Testarea la limbi moderne în vederea admiterii în clasele a IX-a cu profil bilingv începe miercuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei