Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 100 (8017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învățământ

Premii și mențiuni pentru elevii Colegiului de Artă Suceava, la olimpiadele naționale de profil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava au participat la olimpiadele naționale de profil, desfășurate la Timișoara, în perioada vacanței de primăvară, de unde s-au întors cu premii și mențiuni.

Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice Muzicale de anul acesta a reconfirmat performanța elevilor suceveni, obținând premii valoroase sub atenta îndrumare a profesorilor coordonatori. 

Premiul I a fost adjudecat de elevul Boloca Tudor, clasa a XII-a, saxofon, profesor coordonator Constantin Bogdan.

Premiul al II-lea i-a revenit elevei Hrițcu Maria, clasa a XI-a, pian, profesor coordonator Răducanu Corina Alexandra. 

Premiul al III-lea a fost obținut de elevul Ștefan Matei, clasa a X-a, fagot, profesor coordonator Cirimpei Marcel. Mențiuni au primit elevii: Constandache Ștefan, clasa a XI-a, chitară, profesor coordonator Zugrav Ilie Aurelian, eleva Butnariu Tabita, clasa a IX-a, oboi, profesor îndrumător Bolnavu Vasile, precum și elevii Gafincu Darius, clasa a X-a, trompetă, profesor îndrumător Ruscior Cristi, și Vameșu Andrei Vasile, clasa a X-a, trompetă, profesor îndrumător Sumanariu Florin.

Elevii au fost acompaniați de profesorii corepetitori Ciubotaru Ionuț și Lungu Cristi.

La etapa națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală, dedicată elevilor din clasele V-VIII, desfășurată la Deva, elevul Semian Eduard, clasa a V-a, trompetă, sub îndrumarea profesorului Ruscior Cristi, a obținut Premiul al III-lea.

La Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor, elevii Colegiului de Artă sucevean au dovedit competențe artistice incontestabile.

La disciplina Istoria Artelor, eleva Palaghiea Cătălina, clasa a XII-a, a obținut Premiul I, iar eleva Strugaru Ioana, clasa a XI-a, a obținut Premiul al II-lea. Amândouă au fost pregătite de profesoara Schipor Baban Raluca.

La secțiunea Pictură de Șevalet, elevul Găleanu Ștefan, clasa a XII-a, a obținut Premiul I, înregistrând cel mai mare punctaj din țară. Elevul este pregătit de profesor Baban Călin.

La secțiunea Arhitectură de Interior și Ambient, eleva Varvaroi Teodora Iuliana, clasa a XI-a, a obținut Premiul I, sub îndrumarea arh. profesor Popa Larisa Georgiana.

La secțiunea Pictură de Icoane, elevul Lăzărescul Emanuel, clasa a XII-a, de la secția de conservare-restaurare bunuri culturale din cadrul Colegiului de Artă, a obținut Premiul al III-lea, sub îndrumarea profesoarei Axinte Loredana.

„Toți participanții la Olimpiadă au promovat probele de concurs, dovedind pregătire de specialitate temeinic însușită, iar profesorii coordonatori merită laurii competiției pentru că au reușit să pună în valoare școala de artă suceveană  în context național”, a transmis directorul Colegiului de Artă Suceava, prof. Alexandra VeronicaBejinaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii și mențiuni pentru elevii Colegiului de Artă Suceava, la olimpiadele naționale de profil.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii și mențiuni pentru elevii Colegiului de Artă Suceava, la olimpiadele naționale de profil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei