Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 100 (8017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Pe podium

Elevi suceveni, premiați la Olimpiada națională de religie, cultul ortodox

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni s-au întors de la Olimpiada națională de religie, cultul ortodox, cu două premii I, și acelea cu note maxime, cu două premii II, două mențiuni și două premii speciale și cu poziții onorante în clasamentul național, după cum a anunțat prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru religie la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava.

Olimpiada națională de religie, cultul ortodox, pentru clasele V-VIII, s-a desfășurat la Târgu Mureș, iar pentru clasele IX-XII, la Sibiu. Lotul olimpic al disciplinei religie a fost însoțit de prof. Tamara Bujorean și prof. Mirela Havirneanu.

Sucevenii au obținut următoarele premii: Premiul I, cu nota 10.00, Maria Bruja, din cl. a VI-a, de la Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc; prof. coord. Daniela-Elena Gafiuc-Lehaci; Premiul I, cu nota 10.00, Maria Acasandrei, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, prof. coord. Irina Buta; Premiul II, cu nota 9,70, Teodora Derevlean, din clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic Rădăuți, prof. coord. Elisabeta Marici;

Premiul II, cu nota 9,90, Maria Molea, din clasa a X-a, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, prof. coord. Miriam Leon-Postolache; Mențiune, Samuel Ungurean, din cl. a V-a, de la Școala Gimnazială Bosanci, prof. coord. Tamara-Loredana Bujorean; Mențiune, Anamaria Pintilei, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, prof. coord. Narcisa-Elena Tiperciuc; Premiu special, Maria Rotar, din clasa a XI-a, Colegiul Tehnic Rădăuți, prof. coord. Elisabeta Marici; Premiul special al eparhiei, Albert-Cristian Apetrei, din cl. a VIII-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, prof. coord. Mihaela-Paula Dranca.

„Mi-e neîncăpător mulțumesc-ul pentru atâta - dinspre copiii și tinerii suceveni, frumoși și luminoși și performanți fii ai Bisericii noastre - bucurie! Și pentru o nouă dovadă că avem profesori care fac din fiecare zi și din pasiunea lor pentru educație o nouă formă de mărturisire. Și pentru părinți care ne sunt încredințare și mărturie că educația ancorată bine în malul netrecător al credinței strămoșești făgăduiește un viitor luminos acestei lumi.

Blânde asemenea bucurii și pace deplină ne vină!”, a fost mesajul transmis de inspectorul școlar pentru religie, prof. Daniela Ceredeev.

Eleva Anamaria Pintilei, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, a transmis și ea un mesaj după participarea la această competiție: „Ce am învățat în această experiență a unei olimpiade naționale? Ce înseamnă adevărata bucurie în Hristos: ce înseamnă o viața trăită doar cu El și prin El. <Nimeni să nu dispreţuiască tinereţile tale, ci fă-te pildă credincioşilor cu cuvântul, cu purtarea, cu dragostea, cu duhul, cu credinţa, cu curăţia.> (I Timotei 4:12) Mulțumiri pline de recunoștință doamnei inspector Daniela Ceredeev, pentru tot efortul și pentru toate rugăciunile dumneaei către noi (care s-au simțit fără îndoiala!) și doamnei profesoare Narcisa Tiperciuc, care m-a îndrumat încă din clasa a IX-a și alături de care am descoperit frumusețea, simplitatea și bucuria în această disciplină”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi suceveni, premiați la Olimpiada națională de religie, cultul ortodox.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi suceveni, premiați la Olimpiada națională de religie, cultul ortodox0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei