Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 100 (8017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   26 imagini |   ø fişiere video

Bucovina Dog Show 2022

Mii de spectatori la Expoziţia Chinologică Internaţională din parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un eveniment devenit tradiție la Suceava, Expoziţia Chinologică Internaţională - Bucovina Dog Show, a revenit în atenția publicului, după doi ani de pandemie, cu patru competiții chinologice, organizate pe parcursul a două zile – 30 aprilie și 1 mai.

Parcarea Shopping City Suceava a devenit locul de întâlnire a sute de participanți la evenimentul chinologic și mii de spectatori, dornici să vadă valoroșii câinii de rasă din specii crescute în întreaga lume, adunați la un loc, în cadrul Bucovina Dog Show 2022.

Pe lângă numărul mare de participanți, dar și de spectatori, la această ediție s-a remarcat și faptul că întreaga prezentare a manifestărilor și jurizărilor competiționale au fost traduse, ca urmare a numărului mare de reprezentanți ai Ucrainei, în concursuri și în public.

În plus, pe lângă o expoziție naţională de desemnare a titlului de tip CAC, o expoziţie internaţională de desemnare a titlurilor CACIB (în ambele zile), o competiție de club organizată la Suceava de National Terrier Club, pe 1 mai, în închiderea manifestărilor, a fost inclus în program și un concurs special - „Cel mai frumos câine din Ucraina”.

Spectacolul al căror principali protagoniști au fost câinii de rasă, dintr-o mulțime de specii, a atras mii de spectatori în parcarea Shopping City, în ambele zile, atât prezentarea de rase, cât și concursul de frumuseţe canină fiind urmărite cu mare interes.

Reușitul eveniment a fost organizat de Asociația Chinologică Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava și Royal Canin, jurizarea fiind asigurată de către renumiți arbitri naționali și internaționali – Petru Muntean, Călin Mărgineanu, Cristian Stavarache, Marian Drădănescu și Cristian Moroșanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de spectatori la Expoziţia Chinologică Internaţională din parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mii de spectatori la Expoziţia Chinologică Internaţională din parcarea Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei