Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 83 (8000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Foc uriaș

Două gospodării au fost distruse într-un incendiu, iar șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două gospodării au fost distruse total, iar două au fost afectate parțial la Marginea, într-un puternic incendiu care a fost favorizat și de vântul puternic. Pe lângă vânt, cele mai multe clădiri erau din lemn, ceea ce a făcut situația și mai complicată. Șase persoane au primit îngrijiri medicale, iar patru dintre ele au ajuns la spital. Este vorba de doi oameni care au arsuri pe corp și un alți doi care au suferit atacuri de panică, iar pe fondul unor probleme medicale mai vechi au avut nevoie de îngrijiri suplimentare. O altă persoană care a suferit atac de panică a primit îngrijiri la fața locului, la fel cum s-a întâmplat și cu o persoană care a avut contuzii. Ultimii doi au refuzat să meargă la spital.

Pentru stingerea incendiului au lucrat pompieri militari și civili cu nu mai puțin de zece autospeciale. La fața locului au fost trimise și două ambulanțe SMURD și un echipaj SAJ. Din cauza vântului puternic, scânteile au sărit chiar și la 200 de metri și au aprins un wc din lemn aflat între două case. O autospecială a pompierilor s-a desprins din dispozitivul format și a fost direcționată pentru stingerea acestui nou incendiu.

Potrivit primarului din Marginea, familiile cărora le-au fost distruse gospodăriile în totalitate vor sta o perioadă la rude. Toată după-amiaza zilei de vineri, după stingerea focului, pompierii și voluntarii au lichidat toate focarele și au transportat ce a ars într-un loc sigur pentru a evita o eventuală reaprindere. Pompierii au stabilit că focul a plecat de la izolația deteriorată a unui conductor electric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două gospodării au fost distruse într-un incendiu, iar șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două gospodării au fost distruse într-un incendiu, iar șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei