Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 83 (8000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Se-arată trofeul numărul 14!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-au dus meciurile tur din sferturile de finală ale Champions' League, iar peste 3 sau 4 zile vom cunoaște toate cele 4 semifinaliste ale celei mai importante competiţii din lume. De fapt, cred că formularea corectă ar fi fost că le vom afla pe celelalte 2, deoarece una, Real Madrid, este în mod indiscutabil calificată. Şi tot aşa şi Liverpool. Iar ca fan al Real-ului, ştiţi că nu pot afirma decât căReal de Madrid va câştiga chiar trofeul, diferenţa de calitate dintre jocul său şi al oricăreia din celelalte combatante fiind net în favoarea Real-ului. Este însă de observat şi ceea ce spuneau şi comentatorii din studioul Digi Sport după meciul în care a zdrobit-o, chiar la Londra, pe deţinătoarea trofeului, Chelsea, că între Real cu Benzema şi cea fără el este o distanţă enormă. Când el nu e pe teren, ceilalţi par o echipă oarecare, de mijlocul clasamentului (de la noi, nu de la ei!). În momentul în care este şi el, parcă toţi învie brusc, unii mai şi întineresc, iar Real Madrid este pur şi simplu de nestăvilit. Dacă şi anul ăsta îl sare rândul de la Balonul de Aur (nu zic că în favoarea Piticului, că dacă se mai întâmplă o dată, trofeul trebuie desfiinţat, pur şi simplu!) înseamnă că totul e o parodie, că acesta se poate atribui oricui, inclusiv lui Keşeru ori Torje! Mă roade însă o întrebare: ce importanţă va avea Campionatul Mondial în acordarea trofeului? Fiindcă la vremea aia, World Cup va fi în plină desfăşurare. Să înţelegem că şi Balonul de Aur îşi va decala ceremonia? În sfârşit, vom trăi şi vom vedea. Până atunci, hai înapoi la Champions' League. Aşadar, Liverpool a câştigat cu Benfica exact ca Real, şi e clar calificată şi ea. Se va întâlni probabil cu Bayern, care poate răsturna înfrângerea de la Villareal cu doar 1-0. În celălalt meci, nu cred că Atletico poate face la fel cu Manchester City, în primul rând fiindcă joacă oribil, şi nu o văd bătând pe nimeni cu 2 goluri diferenţa. Semifinala Real - Man City pare cea mai plauzibilă şi reprezintă penultimul pas al Real-ului către trofeul Champions' League cu numărul 14. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se-arată trofeul numărul 14!.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Se-arată trofeul numărul 14!2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei