Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 83 (8000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

O casă a ars violent vineri noapte. În interior a fost găsit trupul unei femei de 45 de ani

Duminică, 10 Aprilie 2022 (14:12:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update

După cum a rezultat și din cercetările polițiștilor, femeia a sesizat că i-a luat foc acoperișul casei când focul era deja puternic și l-a sunat pe un vecin, cerându-i disperată să vină să o scoată din casă. Respectivul a declarat că a putut pătrunde doar în holul locuinței, însă nu a putut înainta, focul fiind deja extins. Omul a ieșit afară și a așteptat sosirea pompierilor.

Cercetările efectuate arată că incendiul s-a produs din cauza efectului termic produs la coșul de fum neprotejat termic al sobei ce se afla pe holul imobilului. Femeia ar fi trebuit să treacă prin zona care ardea cel mai puternic înainte de a ieși din casă. Altă ieșire nu avea la dispoziție și nici o fereastră.

Pompierii militari suceveni au fost alertați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, de izbucnirea unui incendiu la o casă din satul Liteni, comuna Moara. Primul echipaj ajuns la fața locului a constatat că ardea deja generalizat casa și anexele gospodărești. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă, existând risc de extindere la o gospodărie învecinată

După ce s-a putut pătrunde în locuință a fost identificat trupul carbonizat al unei femei, proprietara locuinței. Femeia avea 45 de ani.

Gospodăria a ars în totalitate, cu toate bunurile, pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp De principiu nu sunt suspiciuni privind cauza incendiului. Focul pare a fi pornit de la coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. Ora târzie a făcut ca incendiul să fie anunțat tardiv, când focul deja se generalizase. Din păcate, nici măcar femeia din casă nu a mai avut timp să se salveze.

Femeia în vârstă de 45 de ani avea doi copii, însă vineri noapte aceștia se aflau la o stână. Femeia dormea într-o anexă care nu avea ieșire directă afară și nu a mai avut timp să se salveze. Conforn umor martori, femeia, Daniela Pintilie, a fost conștientă, chiar și-a sunat un vecin căruia i-a cerut ajutor, însă nu a reușit să iasă din locuință. Aceasta mai avea de trecut printr-o cameră și un hol înainte de a ieși din casă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O casă a ars violent vineri noapte. În interior a fost găsit trupul unei femei de 45 de ani.
 Vizualizări articol: 3935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O casă a ars violent vineri noapte. În interior a fost găsit trupul unei femei de 45 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei