Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 71 (7988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștiență totală

Șoferi cu alcoolemii uriașe, cu mașinile în șanț și în garduri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi șoferi cu alcoolemii uriașe care au plecat la drum în mod inconștient au fost protagoniștii unor evenimente rutiere care i-au adus pe mâna polițiștilor. Joi seară, în jurul orei 19.00, un autoturism marca Alfa Romeo, condus de un bărbat de 51 de ani, din Părhăuți, nu a mai putut fi controlat într-o curbă și a intrat mai întâi în gardul unei gospodării, iar în final s-a oprit în zidul unei anexe. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 1,46 mg/l alcool pur în aer expirat. Șoferul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” pentru investigații medicale și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, dar în jurul orei 22.00, un eveniment asemănător a avut loc la Vicovu de Sus. Patrula de poliție aflată pe strada Calea Cernăuți a observat un autoturism marca BMW, care se afla în șanț. Lângă mașină erau doi bărbați într-o evidentă stare de ebrietate. Polițiștii au aflat că mașina a fost condusă de un bărbat de 30 de ani, din Vicovu de Sus. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest și a indicat o valoare de 1,46 mg/l pur alcool în aerul expirat. Șoferul a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a refuzat să-i fie recoltate mostre de sânge. Pentru contravențiile comise, acesta a primit amenzi totale în valoare de 8.000 de lei. În plus, s-a ales și cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi cu alcoolemii uriașe, cu mașinile în șanț și în garduri.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi cu alcoolemii uriașe, cu mașinile în șanț și în garduri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei