Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 71 (7988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Impact fatal

Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul direcției, sunt concluziile trase de anchetatori în urma accidentului mortal de la Cornu Luncii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 43 de ani a murit, iar tânăra aflată în dreapta ei a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau cele două a intrat în coliziune cu un autotren. Accidentul s-a petrecut joi seara, pe DN 2E, un al treilea vehicul, o autoutilitară care venea în spatele autoturismului, fiind și acesta implicat în accident.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.15, în zona localității Cornu Luncii, în timp ce o femeie de 43 de ani, din comuna Botoșana, conducea un autoturism Audi pe DN 2E, din direcția Gura Humorului spre Spătărești. La un moment dat, pe o porțiune de drum drept, în condiții necunoscute, femeia de la volan a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autotren marca Volvo, care tracta o semiremorcă și era condus de un bărbat din comuna Fântâna Mare. În urma impactului frontal dintre cele două vehicule, acestea au fost proiectate în afara părții carosabile. În acel moment, șoferul unei autoutilitare marca VW care tracta o platformă și circula în spatele autoturismului nu a mai putut evita impactul cu partea laterală a autotrenului, după care s-a oprit oblic pe direcția drumului, parțial pe șosea și pe acostamentul acesteia.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția a două echipaje de salvare cu accesorii pentru descarcerare, în sprijinul echipajelor de pompieri venind și două echipaje de ambulanță ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Salvatorii le-au găsit pe cele două femei încarcerate în interiorul mașinii avariate, constatând în primă fază decesul femeii de la volan, care suferise leziuni incompatibile cu viața. Tânăra de 21 de ani a fost extrasă din interiorul autoturismului avariat în stare de semiconștiență, cu traumatisme multiple, și a fost preluată de către un echipaj pentru a fi transportată la Spitalul Județean Suceava. Celelalte persoane implicate în accident, respectiv șoferul autotrenului și cel al autoutilitarei înmatriculate în Republica Moldova nu au fost răniți și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Circulația pe DN 2E a fost blocată o perioadă de timp, la fața locului ajungând polițiștii care au demarat cercetările. Aceștia au stabilit din primele verificări că

vinovată de producerea accidentului este femeia de la volanul autoturismului, care a pătruns pe sensul opus de circulație.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul direcției, sunt concluziile trase de anchetatori în urma accidentului mortal de la Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeia care conducea autoturismul a pierdut controlul direcției, sunt concluziile trase de anchetatori în urma accidentului mortal de la Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei