Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 71 (7988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

În județul Suceava vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare pentru persoane defavorizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că în județ vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare pentru persoane defavorizate. Prefectul Alexandru Moldovan a precizat că în cadrul Programului privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de pachete alimentare acordate din fonduri europene nerambursabile, pentru beneficiarii eligibili din județul Suceava, începând de pe 25 martie și până pe 6 aprilie 2022 se vor recepționa 60.922 de pachete. 

Categoriile de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de ajutoare alimentare sunt familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, precum și persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (definite conform legii) şi cele aflate în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

“După preluarea numărului de pachete alocat județului Suceava urmează ca acestea să fie distribuite către beneficiarii finali, din categoriile menționate mai sus”, a spus Moldovan. 

Pachetele alimentare conțin 5 kilograme de făină de grâu, 4 kilograme de mălai, 4 litri de ulei, 2 kilograme de zahăr, 4 kilograme de orez, 800 de grame de paste făinoase, 5 conserve cu carne de vită de câte 300 de grame, 3 conserve cu carne de porc de câte 300 de grame, 5 conserve de pate de ficat de porc de câte 200 de grame, două compoturi de fructe a câte 720 de mililitri, un gem de fructe de 360 de grame și un gem de fructe dietetic de 360 de grame.

Alexandru Moldovan a arătat că așezările informale sunt acele zone de locuințe dezvoltate, de obicei, la periferia localităților urbane sau rurale, în care locuitorii nu au drept de posesie asupra terenurilor și caselor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În județul Suceava vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare pentru persoane defavorizate.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În județul Suceava vor fi distribuite aproape 61.000 de pachete alimentare pentru persoane defavorizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei