Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 293 (7905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune de amploare

Razia de o săptămână a polițiștilor s-a lăsat cu zeci de permise reținute și zeci de numere ridicate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ampla acțiune cu efective de poliție numeroase desfășurată în perioada 6-12 decembrie pe zona Rădăuți-Vicov s-a încheiat cu aplicarea a aproape o mie de amenzi, dar și cu zeci de nereguli grave constatate, concretizate în dosare penale, permise de conducere reținute sau certificate de înmatriculare retrase.

După cum Monitorul de Suceava a anunțat în exclusivitate de săptămâna trecută, pe lângă polițiști de la Serviciul Rutier au acționat în perioada amintită și polițiști din alte județe, respectiv Bacău, Brașov, Sibiu, Hunedoara, Dâmbovița, Neamț, Maramureș, Ialomița și Iași. Scopul principal al acțiunii a fost de verificare a cât mai multor mașini, cu prioritate pe cele cu numere străine, unele cu modificări făcute pentru comiterea de infracțiuni.

În cadrul acțiunii au fost verificate 2.236 de autovehicule, fiind aplicate 952 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 280.000 de lei.

Printre altele, s-au dat amenzi pentru piraterie auto și nerespectarea timpilor de odihnă și repaos.

La capitolul infracțiuni, s-au deschis 19 dosare penale, din care opt pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, trei pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, două pentru punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, trei pentru conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, unul pentru furt, unul pentru conducere a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, respectiv pentru nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor.

53 de șoferi au rămas pietoni, din care aproape jumătate, 25, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Atrage atenția și că au fost retrase 152 de certificate de înmatriculare și 46 de seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale. Practic, 46 de autovehicule au fost imobilizate, cel puțin până la revenirea în legalitate.

Polițiștii au identificat în trafic și un Audi Q7 care figura ca furat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, iar pentru 3 autovehicule a fost dispusă suspendarea dreptului de utilizare.

Nu surprinzător, au fost identificate autovehicule având modificări ale elementelor de caroserie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razia de o săptămână a polițiștilor s-a lăsat cu zeci de permise reținute și zeci de numere ridicate.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razia de o săptămână a polițiștilor s-a lăsat cu zeci de permise reținute și zeci de numere ridicate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei