Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 293 (7905)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Bucurie în orice clipă, în orice zi

„Dulcinella”, doza ta de inspiraţie pentru cadourile de sărbători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Dulcinella”, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, cu magazine de desfacere în Suceava, Fălticeni și Rădăuți(AVEM 23 DE MAGAZINE IN TOATA ROMANIA, INCLUSIV SI 4 MAGAZINE IN BUCURESTI), poate fi doza ta de inspiraţie pentru cadourile de sărbători. Fie că vorbim de un coş „cu parfum de sărbătoare”, al cărui conţinut îl puteţi personaliza, fie că vorbim de un coș-surpriză, cu multe dulciuri „plămădite cu dragoste” în atelierele Dulcinella, succesul este garantat. Sunteți în pană de idei, dar vreți să vă surprindeți familia, prietenii cu ceva delicat, alegeți cu încredere „Dulcinella”: deserturi marcă proprie, vinuri, bomboane etc.

Cu siguranță sărbătorile prind gust, cu Dulcinella.

Singuri puteți să descoperiţi gama diversificată de dulciuri de la Dulcinella, cu un simplu click la www.dulcinella.ro sau printr-o vizită în zecile de magazine din ţară. Și dacă pentru Crăciun v-ați mulțumit să pregătiți doar câteva prăjituri și bomboane delicioase, de Revelion puteți să vă impresionați invitații cu torturile Dulcinella.

În atelierele Dulcinella au început deja pregătirile. „Decorul de sărbătoare și roșul aprins, un simbol pentru noaptea dintre ani, nu puteau să lipsească nici de pe torturile noastre. Oferiți acest deliciu drept cadou sau degustați-l la petrecerea voastră de Revelion!”, transmis reprezentanții „Dulcinella”. Pentru că, spun ei, Dulcinella înseamnă sărbătoare, motive de a fi împreună, „de a ne bucura şi de a cinsti momentele speciale. Tocmai de aceea, luna cadourilor ne găseşte mereu… prăjiturind de zor”. 

Vă reamintim că Ion Paladi, interpret de muzică populară din Republica Moldova, reprezintă imaginea acestui brand, „cel mai mare brand din Republica Moldova, cu un număr de 30 de cofetării și peste 300 de angajați în Republica Moldova. AVEM 2 PRODUCERI IN PIATRA NEAMT SI TARGU NEAMT, UNDE LUCREZ ROMANI, FOLOSIM MATERIA PRIMA DIN ROMANIA, MAREA PARTEA FURNIZORI LOCALI. TOTAL IN ROMANIA COMPANIA ARE PESTE 150 DE ANGAJATI Noi o să încercăm să vă facem orașul un pic mai dulce prin produsele noastre aduse din Basarabia, cu rețete de acolo, de la Chișinău”. Artistul a spus că este bucuros și onorat să reprezinte acest brand.

 

Nu uitați!

Dulcinella:

Suceava, str. Calea Obcinilor, nr. 5, bl. T4, parter, telefon 0771-010.339;

Fălticeni, b-dul Revoluției, bl. 6, parter, telefon 0771-754.275;

Rădăuți, str. Unirii Nr. 5, telefon 0770-638.011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dulcinella”, doza ta de inspiraţie pentru cadourile de sărbători.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Dulcinella”, doza ta de inspiraţie pentru cadourile de sărbători5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei