Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 287 (7899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

George Mîndruță: „Criza politică crește prețurile pentru românii de rând, dar noii coaliții PSD-PNL-UDMR puțin îi pasă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul USR de Suceava, George Mîndruță, a acuzat noua coaliție de guvernământ PSD-PNL-UDMR că prin prelungirea crizei politice a contribuit direct la creșterea prețurilor la alimente și alte produse de bază. Într-o declarație politică, George Mîndruță a arătat că reprezentanții PSD, PNL și UDMR dau dovadă de indiferență față de nevoile reale ale românilor, fiind decuplați de la realitatea țării.
„Ne lăudăm cu o creștere economică pe hârtie, dar în realitate, energia electrică este mai scumpă, gazul este mai scump, prețul combustibilului a crescut. Și, de parcă toate acestea nu erau de ajuns, a crescut prețul unui aliment indispensabil pentru viața omului: apa. În timp ce dumneavoastră vă certați, ținând cu dinții de fotolii, luând banii de pe pieptul mortului, așa cum vă place să vă lăudați, prețul apei potabile a crescut cu 15 până la 30%, iar prețul apei îmbuteliate a suferit o majorare de până la 20%, toate acestea pe fondul destabilizării economiei. Realitatea din casele românilor este cu totul diferită de ceea ce declarați cu nonșalanță în rapoarte poleite cu cifre mincinoase”, a spus liderul USR Suceava, George Mîndruță. El a adăugat că în ultimele luni, din cauza deciziilor pe care fostul premier Florin Cîțu le-a luat, prețul combustibililor a crescut cu peste 40%. „Mai mult decât atât, cu toate că venitul mediu al românilor a scăzut, au explodat prețurile unor produse de bază, precum uleiul alimentar, al cărui preț a crescut cu peste 24%, prețul pâinii, care a crescut cu 5%, ori prețul unui kg de cartofi, care a crescut cu peste 12%”, a declarat senarul USR de Suceava.
În finalul declarației politice, George Mîndruță a adresat un îndemn către politicienilor noii coaliții, „care numai coaliție nu e”, să coboare din înălțimile Parlamentului, să-și îndrepte privirea spre omul de rând, spre pensionarii care au primit facturi dublate, dar care au rămas cu aceeași pensie. „Vă îndemn, ca din scaunul pe care îl ocupați, să puneți pe primul loc interesul celor care v-au votat și găsiți soluții pentru ca cetățenii români să nu sufere”, a încheiat George Mîndruță.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Mîndruță: „Criza politică crește prețurile pentru românii de rând, dar noii coaliții PSD-PNL-UDMR puțin îi pasă”.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Mîndruță: „Criza politică crește prețurile pentru românii de rând, dar noii coaliții PSD-PNL-UDMR puțin îi pasă”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei