Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 287 (7899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tulpina H

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă ar fi să extragem ceva din ultima etapă a Ligii 1, cei doi poli ai clasamentului ar fi la concurență. Oricum, trebuie precizat din capul locului, nu e nimic de bine. Principalele și singurele candidate la titlu pare că i-au angajat pe fluierașii de la meciurile lor într-o adevărată întrecere socialistă a greșelilor de arbitraj. Favorabile ”angajatorilor”, desigur. Am avut astfel prilejul de a-l vedea pe fostul arbitru Balaj, chiar vârf al generației sale, actualmente președinte la CFR Cluj, punându-se într-o postură penibilă: mai întâi a acceptat că s-a greșit în favoarea echipei sale, apoi a revenit cu o reinterpretare care scotea CFR-ul basma curată. Drept e că mai bramburită infracțiune decât hențul nu mai e alta în ceea ce privește ”regulile jocului”. Atât de mult și atât de des s-a sucit pe toate părțile, încât cred că suntem îndreptățiți să spunem că au apărut mai multe ”tulpini” ale hențului, care mai de care mai periculoasă. Și iată, la ultima, jucătorul clujean s-a dovedit asimptomatic, în timp ce FCSB –ul a beneficiat de o infectare cu henț a adversarului, care de fapt se prezentase la doctor (nu ăla în alb, ci ăla în negru) cu o banală afecțiune de aut de poartă, rămasă din păcate nedetectată.

Din fericire, acest gen de afecțiuni au ocolit marele, colosalul derby Clinceni – Dinamo. Și da, ”câinii” au comis-o și pe-asta, au pierdut în fața unei echipe de nepierdut! Nimeni nu mai pățise așa ceva în partea asta de sezon acoperită de 2021 și cred că nici nu va păți. Mă mir că nu a ieșit Ionuț Chirilă să spună că abia acum se văd roadele muncii lui. Există o categorie de antrenori ale căror roade se văd numai în astfel de circumstanțe: cum sunt dați afară, cum apar rezultatele. Din păcate, unul dintre aceștia a devenit și Rednic, care de peste un deceniu nu mai are niciun fel de reușită pe nicăieri. Nu-i bai, are companie selectă, și Mourinho tot în categoria asta a eșuat. Revenind la Dinamo, nu cred că va retrograda direct, prea mulți se înghesuie să fie slabi. Nu chiar atât de slabi ca Dinamo, că e și greu, dar se va împărți diferența pe din două și actualele codașe nu vor mai suferi de singurătatea asta apăsătoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tulpina H.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tulpina H5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei