Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 287 (7899)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Concurs caritabil de colinde, joi, la Biserica ,,Sfântul Proroc Ilie” din municipiul Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În incinta Bisericii ,,Sfântul Proroc Ilie” din municipiul Fălticeni va fi organizat joi, 09.12.2021, începând cu ora 18:00, primul concurs caritabil de colinde organizat de Sectorul Cultural, în colaborare cu Sectorul Social-Filantropic și Protopopiatul Fălticeni, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Pr. Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, a explicat că acest eveniment va fi organizat „atât din dorința de a promova corurile, grupurile vocale și ansamblurile de cântec și tradiții din Bucovina, precum și cu scopul de a susține financiar proiectul caritabil «Un Crăciun pentru fiecare», ediția a II-a”.

Cele mai bune trei coruri din fiecare protopopiat vor fi premiate de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților. În cadrul concertului organizat în Protopopiatul Fălticeni vor concerta: Corala ,,Sfântul Ioan de la Râșca” a Protoieriei Fălticeni, Corul vocal al Mănăstirii ,,Sfântul M. Mc. Gheorghe” – Cămârzani, Grupul vocal ,,Flori de măr” al Căminului Cultural al Comunei Râșca, Grupul ,,Moldova” de la Clubul Copiilor din Municipiul Fălticeni, Grupul vocal al Parohiei ,,Cuvioasa Parascheva” din Pleșești, Grup vocal instrumental al Colegiului Tehnic ,,Mihai Băcescu” din Municipiul Fălticeni, Grupul vocal al Parohiei ,,Sfinții Voievozi” din Siliștea Nouă – Dolhasca, Grupul vocal al Parohiei ,,Pogorârea Sfântului Duh” – Bogdănești, Corul ,,Sfântul Lazăr” de la Mănăstirea Sihăstria Râșcăi.

„Acest concert este primul dintr-o serie de patru astfel de concerte ce vor avea loc în această perioadă în cadrul proiectului caritabil «Un Crăciun pentru fiecare», ediția a II-a, proiect ce are ca și scop oferirea unor pachete cu alimente de bază, produse din carne și dulciuri unui număr de aproximativ 1.000 de bătrâni singuri, lipsiți de orice ajutor material și social, precum și unui număr de aproximativ 1.000 de copii proveniți din familii defavorizate și cu o situație materială, socială și financiară precară”, a mai spus pr. Andrei Mocanu.

În perioada următoare vor avea loc astfel de concerte și în protopopiatele Suceava I și Suceava II, Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, puteți apela la numărul de telefon 0756-277.365 – Pr. Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs caritabil de colinde, joi, la Biserica ,,Sfântul Proroc Ilie” din municipiul Fălticeni.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs caritabil de colinde, joi, la Biserica ,,Sfântul Proroc Ilie” din municipiul Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei