Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 254 (7866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Precizări

Certificatul verde este obligatoriu pentru accesul în instituțiile publice din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din această săptămână Certificatul verde a devenit obligatoriu pentru a avea acces în instituţiile publice din municipiul Fălticeni. Printre instituțiile care au pus în practică această nouă prevedere legală se numără sediul local al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Primăria Fălticeni, care a anunţat că noile măsuri dispuse pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 se aplică atât pentru accesul în sediul administraţiei locale, cât şi în sediile instituţiilor subordonate, cum ar fi: Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, muzee, Baza de agrement „Nada Florilor”.

Astfel, vor avea acces: persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Este obligatorie purtarea măştii de protecţie.

Și o parte din agenții economici din urbea de pe Șomuz solicită prezentarea Certificatului verde la intrare. Este vorba de magazine care comercializează produse electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte, jucării și obiecte pentru gospodărie, magazine de bricolaj, case de pariuri sportive și agenții loto, instituții financiare.

Certificatul verde, prin care se face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, trecerii prin boală sau testării, poate fi descărcat accesând link-ul https://certificat-covid.gov.ro/login.

În această săptămână s-au intensificat și acțiunile de control pentru a diminua răspândirea noului virus. Polițiștii și jandarmii din Fălticeni au reluat verificările în spațiul public, legate de măsurile recent adoptate prin Hotărâre de Guvern, patrulele Detașamentului de Jandarmi fiind tot mai des întâlnite în zona centrală, a pieței agroalimentare, în zonele cu trafic pietonal ridicat și în preajma magazinelor. Acțiunile au început de luni, 25 octombrie, fiind verificate portul măștii și distanțarea socială, cât și celelalte măsuri restrictive impuse în această perioadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Certificatul verde este obligatoriu pentru accesul în instituțiile publice din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Certificatul verde este obligatoriu pentru accesul în instituțiile publice din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei