Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 254 (7866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Primarul Loghin și-a prezentat primul an de mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, și-a prezentat ieri, într-o conferință de presă, activitatea din primul an din mandatul 2020-2024. Șeful executivului rădăuțean a amintit construirea bazinului de înot didactic de pe strada Ștefan cel Mare, obiectiv în curs de finalizare, cu o valoare de peste 11,5 milioane de lei, apoi extinderea de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” cu un corp de clădire P+2, obiectiv finalizat de peste 2 milioane de lei, termoizolarea fațadelor pentru Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul”, extinderea prin supraetajare corpuri A+B+C pentru amenajare secției pediatrie și reabilitarea termică corpuri A+B+C+D+G la Spitalul Municipal Rădăuți. Loghin a trecut în revistă reabilitarea străzilor Merilor, Tineretului, Sitarilor, Plugarilor, Bogdan Vodă, Gării, Spitalului, Volovățului și Constantin Dobrogeanu-Gherea, cu stadii fizice de realizare între 29 și 100 la sută. Primarul rădăuțean a mai amintit realizarea de locuri de parcare acoperite, de extinderi la școli gimnaziale și la grădinițe, apoi extinderi subterane la rețeaua de iluminat public, instalarea de stâlpi metalici din fontă pe strada Bogdan Vodă, reparații capitale la locuințe sociale, înlocuirea corpurilor de iluminat vechi cu corpuri noi cu LED, reparații capitale la statuile amplasate în curtea Mănăstirii Bogdana, cât și instalarea unui sistem de supraveghere video în parcarea centrală și parcările de la magazinul general. Bogdan Loghin a prezentat și complexul de bare tracțiuni pentru tineri și persoane cu dizabilități din parcul Alexandru Sahia, modernizările cu asfalt ale căilor de comunicații Hipodromului, Cucului, Mihai Pitei, Valea Seacă, Șerpuită, Uzinei, Cărămidăriei și Tirului.

Redimensionarea pasajelor rutiere din Piața Unirii-Bogdan Vodă și Piața Unirii-Calea Bucovinei

În același timp, primarul Loghin a prezentat redimensionarea pasajului rutier Piața Unirii-Bogdan Vodă prin amenajare bandă la dreapta pentru fluidizarea traficului rutier, la fel și amenajarea pasajului din Piața Unirii-Calea Bucovinei. Șeful executivului din Rădăuți a mai amintit proiectele și execuțiile de trotuare de pe strada 1 Mai, reabilitarea trotuarelor de pe strada Bogdan Vodă, dar și reabilitările cu asfalt și modernizările trotuarelor de pe strada Volovățului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Loghin și-a prezentat primul an de mandat.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Loghin și-a prezentat primul an de mandat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei