Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 254 (7866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

3 semne că aveți nevoie de un laptop de gaming nou

De unde știți când este timpul să faceți upgrade laptopului la un model mai nou? Ei bine, cu siguranță pot exista semne că hardware-ul dvs. se apropie de sfârșitul vieții sale utile sau chiar a trecut de acel moment - și asta vom explora în acest articol.

Mai exact, vom analiza câteva dintre cele mai frecvente moduri care indică faptul că este timpul să luați în considerare cumpărarea unui laptop de gaming nou, într-o lume ideală, presupunând că este fezabil din punct de vedere financiar și că aveți resursele necesare, desigur.

 

1. Apăsați butonul de alimentare și nu se întâmplă nimic

Acesta este adevăratul moment dramatic pentru toți proprietarii de laptopuri: apăsați butonul de alimentare și nu se întâmplă absolut nimic - nu există semne de viață.

În acest caz, există câțiva pași de bază de depanare pe care îi puteți face. Pentru început, conectați acel laptop de gaming la rețea (dacă nu este deja conectat), apoi încercați să porniți din nou. Dacă este conectat, asigurați-vă că cablul nu este slăbit și, într-adevăr, ar merita să încercați o priză de alimentare diferită. De asemenea, utilizați o priză de perete, nu o extensie, în cazul în care aceasta din urmă ar putea fi defectă.

În orice caz, presupunând că laptopul dvs. nu reușește să pornească după ce ați depanat singur anumite probleme de bază - și, bineînțeles, că este în afara garanției - va trebui să luați decizia dacă îl veți duce la un atelier de reparații sau la un dealer, pentru a fi reparat de un profesionist.

Aici trebuie să cântăriți avantajele și dezavantajele - cât va costa reparația? Dacă este o componentă importantă din interiorul laptopului, cum ar fi placa de bază, de exemplu, aceasta ar putea fi costisitoare de înlocuit. Și dacă aveți un laptop de gaming vechi și oarecum depășit, plus că oricum nu a fost atât de scump, adevărul este că ar fi mai bine să cheltuiți mai mulți bani (poate nu cu mult mai mulți) pentru a obține un laptop de gaming complet nou.

 

2. Se încălzește foarte tare, foarte repede

Laptopul dvs. se încălzește foarte mult când este pornit de ceva timp? Șasiul pare anormal de cald la atingere în anumite zone? Este foarte zgomotos  și aplicațiile sau jocurile rulează foarte lent, în general?

Când laptopurile îmbătrânesc, pot dezvolta probleme legate de căldură care prezintă aceste tipuri de simptome. Acestea ar putea apărea pur și simplu din cauza vârstei componentelor interne și a stresului la care au fost supuse de-a lungul anilor și a tipului de niveluri de căldură care se acumulează în carcasa laptopului.

Dacă este un laptop de gaming ieftin, sistemul de răcire ar putea fi destul de slab și componentele ar fi putut fi stresate termic mai mult decât ar fi trebuit - și, de asemenea, acumularea de praf în timp, care pătrunde în orificiile de răcire ale laptopurilor și care poate încărca sistemul (sau ventilatoarele) poate face răcirea o treabă mai dificilă decât ar trebui să fie.

Multe laptopuri nu sunt concepute pentru a fi deschise sau întreținute de utilizator și nu puteți face nimic în acest sens, cel puțin din punct de vedere al reparațiilor, decât din perspectiva preventivă. Este posibil ca un service de reparație profesionist să vă poată ajuta, dar după toate probabilitățile, cu un laptop de gaming mai vechi, supraîncălzirea și încetinirea este doar unul dintre acele semne că este timpul să cumpărați un nou model.

 

3. Ecranul nu mai este ceea ce a fost odată

Un alt semn evident este un afișaj care vă poate distruge experiența generală atunci când vine vorba de utilizarea unui laptop de gaming. Este posibil ca ecranul să fi început să pâlpâie, de exemplu - ceea ce ar putea fi rău atât pentru ochi, cât și pentru sănătatea dvs. - sau ar putea suferi o defecțiune fizică, mai ales dacă ați scăpat laptopul. Acest lucru ar putea duce la un ecran fisurat sau un afișaj care eșuează complet.

Dacă ecranul laptopului dvs. are o problemă majoră de orice fel, va trebui probabil să fie înlocuit cu un nou afișaj la un service de reparații. Cu toate acestea, după cum am menționat deja, ar putea fi mai rentabil pe termen lung să vă cumpărați un laptop de gaming nou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3 semne că aveți nevoie de un laptop de gaming nou.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 semne că aveți nevoie de un laptop de gaming nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei