Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 254 (7866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Masă rotundă online organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe tema „Comunicarea strategică în contextul pandemiei de Covid-19”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează vineri, 29 octombrie, de la ora 16:00, o masă rotundăonline cu tema Comunicarea strategică în contextul pandemiei de Covid-19”.  Printre invitații evenimentului se află și redactorul-şef al cotidianului „Monitorul de Suceava", Tiberiu Avram. Jurnalistul sucevean Tiberiu Avram va răspunde la întrebarea „Suceava - Lombardia nevaccinată a României?”.  Evenimentul este organizat de Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice (FSSP),în contextul împlinirii a 161 de ani de la înființarea Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași.

Printre vorbitori se numără jurnaliști, responsabili de PR și consultanți de comunicare. Masa rotundă organizată vinerea aceasta de Departamentul de Științe ale Comunicării și Relații Publice din cadrul FSSP face parte din seria de evenimente științifice și culturale dedicate „Zilelor UAIC - 161 de ani de învățământ modern în România”.

Întâlnirea va avea doi moderatori: conferențiarul universitar doctor Gheorghe-Ilie Fârte, directorul Departamentului de Științe ale Comunicării și Relații Publice, și conferențiarul universitar doctor Ioan-Alexandru Grădinaru, prodecan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, și cinci invitați: Andreea Nemens, strategic consultant la „11.22” va analiza „Comunicarea autorităților în contextul pandemiei”, Tiberiu Avram, redactorul-șef al cotidianului „Monitorul de Suceava”, va răspunde la întrebarea „Suceava - Lombardia nevaccinată a României?”,  Elena Vasiliu, specialist comunicare la Fundația „Alături de voi - România” va prezenta „Reconfigurarea comunicării strategice: lecții învățate în timpul pandemiei”, Adelina-Elena Tîrnovanu, specialist comunicare la „Fundația Serviciilor Sociale Bethany”, va aduce lămuriri despre „Comunicarea în sectorul ONG în contextul pandemiei. De ce trebuie să ținem cont?”, iar Elisabeta Ifrim, marketing&events manager BMW la APAN Motors Iași, va vorbi despre „BMW - între tehnologie și emoție în contextul Covid-19”.

 

„Ne dorim ca întâlnirea să ofere o serie de <lecții învățate>”

Lect. univ. dr. Ioana Grancea, unul dintre organizatorii evenimentului, a declarat:„Anul acesta, ne-am propus ca masa rotundă organizată în mod tradițional de Departamentul nostru cu ocazia «Zilelor UAIC» să reunească jurnaliști, responsabili de PR și consultanți de comunicare cu experiență, capabili să facă o analiză serioasă a strategiilor adoptate de autoritățile statului român pe fondul pandemiei. Vom încerca astfel să aflăm cum au gestionat situația pandemică entitățile direct afectate de măsurile impuse. Ne dorim ca întâlnirea să ofere o perspectivă de profunzime asupra a ceea ce s-a întâmplat, dar și o serie de «lecții învățate» pe care studenții noștri, viitorii specialiști, să le poată afla direct de la cei care s-au aflat pe frontul comunicării profesioniste în această perioadă dificilă”.

Evenimentul este deschis atât studenților și profesorilor, cât și publicului larg, link-ul de acces al întâlnirii organizate peWebex fiindhttps://uaic.webex.com/uaic/j.php?MTID=ma700abdf1cdba31af942e385be51b683.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Masă rotundă online organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe tema „Comunicarea strategică în contextul pandemiei de Covid-19”.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masă rotundă online organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe tema „Comunicarea strategică în contextul pandemiei de Covid-19”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei