Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 245 (7857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sezonul rece

5.000 de cereri pentru ajutoarele de încălzire a locuințelor, distribuite de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să beneficieze de subvențiile acordate pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece pot depune deja cererile completate, inclusiv pentru suplimentul de energie, care se acordă pe tot timpul anului.

Imediat după ce a fost publicat în Monitorul Oficial noul formular privind acordarea acestor facilități pentru consumatorii vulnerabili, Primăria Suceava l-a trimis la tipografie, fiind printate 5.000 de astfel de cereri, care sunt puse la dispoziție sucevenilor.

“Solicitările privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse începând de astăzi. În situația celor care locuiesc în condominii, formularul de cerere și declarația pe propria răspundere pot fi procurate de la asociațiile de proprietari pentru ajutorul la energie termică, electrică și gaze.

Ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari se pot fi obținute de la Primăria Municipiului Suceava și primăria din Burdujeni - Direcția de Asistență Socială”, a anunțat luni viceprimarul Lucian Harșovschi.

Pot beneficia de acest ajutor persoanele care obțin un venit mediu net lunar de până la 1.386 lei/persoană - în cazul familiilor; sau 2.053 lei pentru persoanele singure.

Cererea completată și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 15 noiembrie 2021, pentru a beneficia de indemnizație începând cu luna noiembrie.

 

Utile:

Cererea pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței https://drive.google.com/file/d/1T97vgtMstW9F_VuIP0ZadzWUInrmObgY/view

https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-10-12/Ajutoarele-pentru-incalzirea-locuintelor-in-2021-pot-fi-obtinute-si-de-cei-cu-venituri-de-2000-de-lei

https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-10-13/Bunurile-care-pot-duce-la-pierderea-ajutorului-pentru-incalzirea-locuintei

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5.000 de cereri pentru ajutoarele de încălzire a locuințelor, distribuite de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5.000 de cereri pentru ajutoarele de încălzire a locuințelor, distribuite de Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei