Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 245 (7857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Ioan Stan: Prefer să fiu un politician „anonim” care aduce bani pentru localități, decât un politician celebru pentru absurditățile spuse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că preferă oricând să fie un politician „anonim” care își face treaba, decât să fie un politician celebru pentru că știe să scrie cu oi pe dealuri. Afirmația lui Ioan Stan este o replică la declarația recentă a președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus despre acesta că este un președinte anonim de filială PSD și că semnează ca „un papagal” comunicatele care i se dau de la nivel central.

„Prefer să fiu un politician <anonim> care aduce bani pentru localitățile din județ, decât să fiu un politician celebru pentru că am omorât găini. Fiți liniștit, românii nu au uitat episodul gripei aviare. Prefer să rămân <anonim> și să promovez legi în interesul românilor, decât să fiu un politician celebru pentru o statuie din gheață ridicată în cinstea Elenei Udrea. Și nici nu am cărat zăpadă cu raba pentru dânsa ca să se dea cu sania”, a declarat Ioan Stan.

El a spus că preferă să rămână un politician „anonim” și să ajut primarii din județ să acceseze fonduri pentru școli, canalizare, apă, dispensare, drumuri etc., decât să fie un politican celebru pentru minciunile gogonate aruncate în campania electorală, cu autostrăzi care trec prin munți, cu aeroportul de la Floreni, cu cea mai mare tabără internațională de la Bucșoaia, cu încă două spitale ipotetice etc.

„Prefer să rămân un politician <anonim> decât să devin celebru că peste noapte am devenit din președinte de CJ, <doctor>. Prefer să rămân un politician <anonim> și să fac câte ceva pentru județul nostru, chestii practice, care se cer rezolvate și pentru care trebuie făcut lobby, pentru care trebuie discutat cu miniștri, prim-miniștri sau alți factori de decizie, decât să fiu celebru pentru planurile de pe hârtie, care rămân numai pe hârtie și sunt folosite de la o campanie electorală la alta”, a precizat președintele PSD Suceava. El i-a mai transmis lui Gheorghe Flutur că cetățenii încă așteaptă să fie puse în practică promisiunile din 2016, cu Parcul Industrial al Sucevei și investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia, „care chipurile făceau coadă la ușa dumneavoastră ca să dea bani județului”. „Și apropo de promisiuni neonorate, fie că acceptați sau nu, ați greșit că l-ați sprijinit pe domnul Cîțu în locul celui care v-a ajutat când aveați nevoie de ajutor, respectiv domnul Orban. Inclusiv colegul dumneavoastră liberal, domnul Orest Onofrei, v-a atras atenția că ați luat-o pe un drum greșit făcând asta. A avut dreptate! Și să știți că prefer oricând să rămân un politician <anonim> decât să fiu un politician celebru pentru <cel mai mare ou din lume>. Da, domnule Flutur, prefer să fiu un politician <anonim> care contează, decât un politician celebru pentru absurditățile spuse sau făcute”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Prefer să fiu un politician „anonim” care aduce bani pentru localități, decât un politician celebru pentru absurditățile spuse.
 Vizualizări articol: 4046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan: Prefer să fiu un politician „anonim” care aduce bani pentru localități, decât un politician celebru pentru absurditățile spuse1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei