Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 245 (7857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu, supărat că senatorul Ioan Stan a spus că activitatea presei sucevene este „obscură”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava, ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, s-a declarat indignat de faptul că liderul social-democraților suceveni, senatorul Ioan Stan, consideră că activitatea jurnaliștilor din județul Suceava este „una obscură”. Bogdan Gheorghiu a afirmat că nimic din ultimele declarații făcute de senatorul Ioan Stan nu a fost demn de atenție, cu excepția părerii acestuia despre ceea ce înseamnă a fi om de presă în județul Suceava.

„Este halucinant cum un fost șef de IAS se erijează într-un evaluator al activității jurnalistice. Nu remarcile la adresa mea m-au surprins, ci desconsiderarea față de ceea ce înseamnă să fii parte a comunității de presă locală. Obscuritatea, domnule senator, este atributul activității dumneavoastră parlamentare, nicidecum atributul activității mele jurnalistice, eu fiind ales de colegi din toată țara Președinte al Asociației Televiziunilor Locale și Regionale din România”, a spus ministrul Culturii, care a adăugat că mulți alți colegi din presa suceveană au demonstrat și demonstrează competitivitate la nivel național, atât în audiovizual, cât și în presa scrisă.

„Ceea ce constat însă, cu amărăciune, este lejeritatea cu care dumneavoastră catalogați, de la înălțimea celor șase mandate, activitatea jurnaliștilor din Suceava ca fiind una obscură. Conform afirmațiilor dumneavoastră, orice om de presă din Suceava care nu accede într-o funcție administrativă la nivel național rămâne în obscuritate. Doar un strident dispreț față de ceea ce înseamnă activitatea jurnalistică vă poate determina să faceți astfel de afirmații”, a spus Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu, supărat că senatorul Ioan Stan a spus că activitatea presei sucevene este „obscură”.
 Vizualizări articol: 3750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu, supărat că senatorul Ioan Stan a spus că activitatea presei sucevene este „obscură”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei