Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 244 (7856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Bilanț negru

Cinci tineri au murit, în mai puțin de două luni, pe șoseaua de centură din Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoseaua de centură a municipiului Rădăuți se înscrie, din păcate, pe lista drumurilor pe care s-a murit cel mai mult în județ în ultima perioadă, cu două accidente mortale la interval de mai puțin de două luni de zile. Accidentul cu patru morți, de la finele săptămânii trecute, vine le mai puțin de două luni de la un alt accident cu final tragic de pe șoseaua de centură Rădăuți. Drumul de calitate bună, neaglomerat, îmbie șoferii la viteză, uneori excesivă, iar de aici până la riscul de tragedii mai este doar un pas. Accidentele ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care circulă pe acest drum, tentați să apese pedala de accelerație după ce intră pe șoseaua de centură, venind de pe drumurile naționale aglomerate.   

 

Patru tineri implicațiîn accident, patru morți după un impact de o violență extremă

Ziua de joi, 14 octombrie, a adus cel mai grav accident petrecut în acest an în județul Suceava.  Patru tineri care se deplasau cu un autoturism Audi A6 și-au pierdut viața într-un accident rutier de o violență extremă.  

Conform unor informații credibile, teribilul accident de la Rădăuți s-ar fi petrecut în timp ce autoturismul Audi A6 era probat pentru vânzare. În mașină erau doi localnici, unul din Rădăuți și unul din Dornești și doi ucraineni, ultimii fiind cei care intenționau să cumpere mașina. Probabil că tocmai pentru că era vorba de o testare a mașinii, șoferul a călcat puternic pedala de accelerație, imediat ce a intrat pe șoseaua de centură, de la Milișăuți spre Dornești.

La volan era un tânăr în vârstă de 29 de ani, Bogdan Josan, din municipiul Rădăuți.

Pe o porțiune de drum drept, nu se știe în ce împrejurări, șoferul mașinii cu volan pe dreapta a părăsit partea carosabilă prin stânga și a lovit violent șanțul din stânga. A urmat un adevărat dezastru. Mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat în rigola de la marginea drumului. Mașina s-a zdrobit practic de zidul de beton. Doi dintre ocupanții mașinii au fost proiectați în exterior iar doi au rămas încarcerați.

Patru ambulanțe au intervenit la locul accidentului. S-au încercat manevre de resuscitare la fața locului, dar trei dintre cei patru erau deja decedați.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului de 29 de ani, Bogdan Josan precum și decesul unui bărbat de 39 de ani din Dornești, Arcadie Florin Pleșca, A mai murit un bărbat de 32 de ani, ucrainean, care are și cetățenie română. Al doilea ucrainean, în vârstă de 36 de ani, a fost singurul preluat în viață de la locul accidentului, dar cu multiple traumatisme. El a murit la Spitalul Județean Suceava, unde ajunsese în comă profundă, cu un grav traumatism la cap și fracturi la toate membrele.

 

Tânăr de 22 de ani, mort după ce a intrat cu mașina pe contrasens

După cum am amintit și la început, un alt accident mortal a avut loc pe șoseaua de centură din Rădăuți relativ recent, la final de august.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Rădăuți, și-a găsit sfârșitul după ce a pătruns brusc pe contrasens cu autoutilitara pe care o conducea, intrând în coliziune cu două autoturisme.

Eliad Vlonga, tânărul de 22 de ani, era la volanul unui VW Caddy, cu care intrase pe centură, dinspre DN 17A spre DJ 178. Acesta a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns brusc pe sens opus. Aici, autoutilitara condusă de tânăr a intrat în coliziune, inițial, cu o Toyota, condusă de un șofer din Sucevița, după care VW-ul Caddy a ricoșat într-un Audi, condus de un șofer din Siret, care venea tot din sens opus. Impactul violent și frontal a fost cu a doua mașină.

Pompierii militari de la Rădăuți, care au intervenit la fața locului, au constatat că în accident au fost implicate în total șase persoane.

În cazul tânărului de 22 de ani, pompierii de la echipajul de descarcerare au constatat că acesta este prins în interior, în stare de inconștiență. Tânărul a fost extras din mașină și i s-au aplicat manevre de resuscitare de către personalul medical SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Suceava. Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani a fost declarat decedat.

Tânărul care a murit lucra la o firmă de distribuție și se bănuiește că a avut un moment de neatenție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri au murit, în mai puțin de două luni, pe șoseaua de centură din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci tineri au murit, în mai puțin de două luni, pe șoseaua de centură din Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei