Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 244 (7856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intabulare

Lucrări de cadastru gratuit în 75 de localități sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava a anunțat că în 75 de localități ale județului vor începe lucrări de cadastru gratuit. Purtătorul de cuvânt al OCPI Suceava, Gheorghe Tărăboanță, a anunțat că 75 de unități administrativ-teritoriale din judeţ, din cele 85 care au contracte de finanțare cu această instituție, au încheiat, recent, contracte de prestări servicii de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale.

El a arătat că suma totală aferentă acestor contracte este de peste zece milioane de lei, în evidențele de cadastru și carte funciară urmând să fie înscrise un număr estimat de 64.112 imobile. „Lucrările se desfășoară în cadrul celei de a șaptea etape de finanțare a Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF). Deschiderea cărților funciare este gratuită pentru cetățeni, fondurile fiind asigurate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin OCPI Suceava”, a spus Gheorghe Tărăboanță. El a explicat că pentru a beneficia de fondurile alocate de ANCPI, primăriile care au semnat contracte de finanțare cu OCPI Suceava trebuiau să găsească prestatori până la data de 27 septembrie 2021.

În prezent, din cele 114 localități ale județului Suceava au fost cadastrate în proporție de sută la sută două comune, Moara și Mănăstirea Humorului. De asemenea, sunt în derulare lucrări de cadastru la nivelul întregii comune în Drăgoiești, Poiana Stampei, Pojorâta, Stulpicani, Sucevița și Vama. În alte 66 de localități au fost încheiate lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale, fiind deschise gratuit pentru cetățeni 116.164 de cărți funciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrări de cadastru gratuit în 75 de localități sucevene.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrări de cadastru gratuit în 75 de localități sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei