Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 244 (7856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Servicii financiare

CAR Progresul CFR, prezent la Suceava prin deschiderea unui punct de lucru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CAR Progresul CFR a deschis sâmbătă, la Suceava, cel de al 11-lea punct de lucru și își propune să ofere sucevenilor servicii financiare de creditare, economisire, protecție socială și de ajutorare a membrilor CAR. După ce a înființat până în prezent 11 puncte de activitate, cu 48 de locuri de muncă oferite salariaților, cei de la CAR Progresul CFR vor să se facă cunoscuți atât prin diversificarea împrumuturilor, a serviciilor de economisire și de protecție socială, cât și prin extinderea activității în zonele rurale limitrofe.

S-au luat astfel în calcul caracterul social al membrilor CAR, precum și gradul de dezvoltare a localităților respective, în cele în care deja funcționează, precum Comănești, Dărmănești, Ghimeș, Onești, Adjud, Focșani, Târgu Mureș, Iași, Piatra Neamț, serviciile oferite remarcându-se prin integritate, competență, profesionalism și prin loialitate față de instituție și membrii săi.

Prin deschiderea sucursalei de la Suceava, reprezentanții CAR Progresul CFR sunt convinși că prin activitatea și serviciile pe care le vor oferi sucevenilor și nu numai, aceştia vor găsi rezolvarea problemelor financiare, atât prin acordarea de credite la cele mai avantajoase condiții, cât și prin economisirea și siguranța sumelor depuse sub formă de fond social. Prin inițiativă, spirit de echipă, profesionalism și promptitudine, echipa CAR Progresul CFR acordă cea mai bună dobândă, asigurând prin aceasta o creștere substanțială a soldului și protejând depunerile membrilor împotriva inflației.        

Pe lângă aceste servicii de calitate, cu ocazia diferitelor evenimente sunt acordate ajutoare sociale membrilor CAR la Paște, Crăciun, începerea noului an școlar, fiind acordate de asemenea ajutoare de deces urmașilor membrilor, prin majorarea de 3 ori a depunerilor titularului la fondul de deces.

Până la această oră, CAR Progresul CFR se mândrește cu un număr de peste 29.000 de membri CAR, familia crescând după ce au plecat de la doar 300 de membri. Prin activitatea angajaților, care se perfecționează în mod constant, sunt depășite an de an așteptările membrilor, atât prin promovarea unor pachete complete de creditare-economisire, cât și prin promovarea de servicii sociale și de ajutorare a persoanelor cu situații deosebite. Acest fapt face ca în fiecare punct de lucru din zona de activitate, visurile să se transforme în realitate, iar necazurile și greutățile în uitare.

 

Membrii CAR reprezintă nucleul instituției ce oferă servicii financiare de calitate

Relațiile cu membrii CAR sunt bazate pe corectitudine, încredere și respect, fiind identificate în orice situație noi modalități prin care activitatea poate deveni mai eficientă și eficace, iar ei vor beneficia de o bună consiliere financiară și de servicii excepționale. Creativitatea și identificarea în permanență a soluțiilor eficiente pentru membrii CAR reprezintă provocările cu care se confruntă în permanență reprezentanții CAR Progresul CFR.

Preşedintele Liviu Victor Mazilu a spus despre activitatea instituției pe care o conduce: ”Membrii CAR reprezintă nucleul instituției noastre și cu fiecare ocazie facem tot ce ne stă în putință pentru ca ei să fie pe deplin multumiți. Suntem conștienți că imaginea noastră ca instituție și performanța la care am ajuns sunt produsul unui cumul de elemente-cheie, o simbioză între solicitările membrilor, nevoia lor de anumite produse financiare și modul în care CAR Progresul CFR satisface și va continua să satisfacă cerințele de zi cu zi.”

Strategia de extindere pentru anul 2021 a cuprins deschiderea unui nou punct de lucru și atragerea de noi membri CAR din alte segmente de piață: mici întreprinzători, meșteșugari, salariați ai firmelor private de stat, implicarea în activități de educație financiară, de această dată în zona Sucevei. Instituția financiară se implică activ în viața socială a comunităților în care își desfășoară activitatea, participând în calitate de partener la principalele evenimente ale comunității. ”În momentul în care sucevenii vor veni la noi, se vor convinge că ceea ce le-am propus noi suntcondiții deosebite, cu dobânzi mult mai mici decât cele ale pieții la creditare și dobânzi foarte bune la economisire.Suntem convinși că numai împreună vom fi mereu mai mulți, mai buni, mai eficienți!”, a spus directorul executiv Viorica Mazilu la deschiderea noii sucursale CAR Progresul CFR, situată într-un sediu modern, pe strada Mărășești la nr. 8, telefon 0230 706 661.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CAR Progresul CFR, prezent la Suceava prin deschiderea unui punct de lucru.
 Vizualizări articol: 2756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
CAR Progresul CFR, prezent la Suceava prin deschiderea unui punct de lucru5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei