Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 244 (7856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune poliție

Microbuz folosit la furt de lemn, ridicat din curtea suspectului cu mascații poliției

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști de la Secția Rurală Gălănești, împreună cu o grupă de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale, au acționat, sâmbătă, în cazul unui furt de 25 de metri steri lemn de foc, faptă comisă în Cantonul Silvic Gălănești, care aparține de Ocolul Silvic Marginea. Pentru ridicarea unui microbuz, despre care sunt date că a fost folosit la comiterea faptei, polițiștii au mers cu efective sporite la domiciliul suspectului, la Horodnic de Sus, pentru a fi evitate eventuale reacții violente.   

Conform sesizării silvicultorilor, în noaptea de 7 spre 8 octombrie, dintr-o zonă cu vegetație forestieră (luncă) situată pe raza comunei Gălănești, a fost sustrasă cantitatea de aproximativ 25 metri steri lemn foc (aproximativ 12 metri cubi), material lemnos care era depozitat în două locații diferite. Este vorba de lemn de foc din speciile pin, frasin, salcie, anin, care  era fasonat, secționat la lungimea de un metru, scos și depozitat în proximitatea zonei forestiere pentru a fi comercializat către populație.

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au deschis la vremea respectivă dosar penal pentru furt calificat și au continuat cercetările. S-au adunat date despre microbuzul cu care s-ar fi luat lemnul, proprietatea unui bărbat din Horodnic de Sus. Utilizatorul mașinii, un tânăr de 28 de ani, tot din Horodnic de Sus, a fost cel vizat de perchezițiile aprobate de instanță.    

Sâmbătă dimineață, polițiștii au descins la domiciliul suspectului Relu Boghian, de unde au ridicat microbuzul.

La domiciliul suspectului a fost identificată și cantitatea de aproximativ 1,24 metri cubi lemn foc fag, pentru care  bărbatul de 28 de ani nu poseda documente de proveniență. Lemnul a fost ridicat și transportat la Ocolul Silvic Marginea în vederea stabilirii provenienței, fiind predat în custodie.

Relu Boghian a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul poliției județene.

Duminică, la expirarea ordonanței, bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost pus în libertate, dar sub măsura controlului judiciar, având impusă interdicție de a părăsi localitatea de domiciliu.

Microbuzul a fost pus sub sechestru.

Ancheta polițiștilor de la Secția Rurală Gălănești continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți,  pentru a fi stabilită întreaga activitate infracțională și toți autorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz folosit la furt de lemn, ridicat din curtea suspectului cu mascații poliției.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microbuz folosit la furt de lemn, ridicat din curtea suspectului cu mascații poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei