Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pas spre normalitate

Șefi noi, prin concurs, la polițiile Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deblocarea concursurilor pentru posturile de comandă din Inspectoratul de Poliție Județean Suceava s-a concretizat deja prin ocuparea mai multor funcții importante. După mulți ani polițiile municipale Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni, respectiv Poliția orașului Gura Humorului au șefi definitiv, cu posturile obținute prin concurs și nu prin împuterniciri pe câte 6 luni de zile.

 

Ofițeri cu 25 de ani de muncă în poliție, șefi la Fălticeni și Gura Humorului

Comisarul-șef Vasile Grădinaru este noul șef al Poliției municipiului Fălticeni, în urma concursului pe care l-a susținut recent. Mai urmează ca acesta să primească și confirmarea pentru ocuparea funcție, ceea ce de principiu este o formalitate.

Ofițerul are 46 de ani și deja 25 de ani de muncă în poliție. El a început munca de polițist în 1996, ca subofițer la Postul de Poliție Liteni, după care din anul 2000 a venit la Poliția municipiului Fălticeni. În 2007, a absolvit Academia de Poliție, devenind ofițer.

Din martie 2018, Vasile Grădinaru a fost la comanda Poliției municipiului Fălticeni, prin împuterniciri pe post de șef de poliție ori de adjunct.

Ofițerul este cel mai vechi polițist de la Fălticeni în activitate, fiind de mai bine de 20 de ani la această structură.

Un coleg de generație al șefului Poliției municipiului Fălticeni, comisarul-șef Sebastian Pițel, este noul șef al Poliției orașului Gura Humorului. Și el are 46 de ani și 25 de ani de muncă în poliție, activând, printre altele, ca șef Secție Rurală Vama, adjunct al Poliției Câmpulung Moldovenesc ori împuternicit la comanda Poliției orașului Gura Humorului.

 

Noul șef al Poliției Câmpulung are 37 de ani

Al treilea șef de poliție prin concurs susținut recent este comisarul-șef Ovidiu Macovei, care este noul șef al Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc. Acesta provine din generația ceva mai tânără, având 37 de ani. El lucrează în poliție din 2007, iar în cea mai mare parte a activității a fost ofițer în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (Poliția Economică). El a mai lucrat timp de doi ani și la Serviciul Cercetări Penale.

Din luna iulie a acestui an, Ovidiu Macovei a condus Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc prin împuternicire.

Cu privire la cea mai importantă funcție de conducere din poliția județeană, cea de inspector-șef, aceasta rămâne ocupată prin împuternicire de comisarul-șef Florin Constantin Poenari, având în vedere că scriptic inspector-șef pe post rămâne comisarul-șef Adrian Buga, detașat la conducerea Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Suceava. În aceste condiții, nu se poate organiza concurs pentru funcția de inspector-șef. În privința posturilor de adjunct al inspectorului-șef, unul este vacant de mai multă vreme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șefi noi, prin concurs, la polițiile Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Fălticeni.
 Vizualizări articol: 4011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șefi noi, prin concurs, la polițiile Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei