Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Social

Fălticenenii pot depune cererile pentru obţinerea subvenţiei la încălzire, începând din 6 octombrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Fălticeni a anunţat că, începând cu data de 6 octombrie 2021, se pot depune dosarele pentru obţinerea subvenţiei la încălzire, pentru perioada noiembrie 2021 – martie 2022. Fălticenenii care locuiesc la bloc vor preda dosarele pentru subvenţia la gaz metan, energie electrică şi lemne la asociaţiile de proprietari (în urbea de pe Șomuz neexistând sistem centralizat de încălzire), în timp ce persoanele care locuiesc la case vor depune dosarele la Primăria Fălticeni – camerele 14 și 15, în perioada 11-25 octombrie 2021. La fel ca și anul trecut, angajații Direcţiei de Asistenţă Socială au atras atenţia că nu se va acorda subvenţie persoanelor care depun la dosar contractele la energie electrică sau gaz metan pe numele persoanelor decedate.

Legea consumatorului vulnerabil prevede acordarea unor ajutoare financiare pentru încălzirea locuinței în funcție de nivelul veniturilor solicitanților, acestea putând ajunge până la suma de 500 de lei/lună/locuință. Limita maximă a veniturilor până la care o persoană poate beneficia de ajutoare pentru încălzire este de 1.386 de lei de persoană în cazul familiilor şi 2.053 de lei în cazul persoanelor singure.

Legea prevede și acordarea unor stimulente lunare, în afara sezonului rece, pentru consumul de energie, gaze, combustibil sau lemne. Valoarea acestora variază între 30 și 70 de lei pe lună.

Documente necesare pentru obţinerea subvenţiei: Cerere tip; Ultima factură de la furnizorul de gaze naturale/electricitate; Copie după actul de proprietate al casei; Copie după buletinul sau cartea de identitate a persoanei pe numele căreia este încheiat contractul cu furnizorul de gaze naturale; Copie după buletinul sau cartea de identitate a chiriaşului (dacă este cazul); Copie după actele de identitate ale tuturor membrilor familiei; Adeverinţă de salariat, cupon pensie sau orice alt act doveditor al veniturilor; Pentru persoanele peste 18 ani care nu realizează venituri și nu frecventează școala – declaraţie notarială dată în acest sens; Dacă sunt chiriaşi – acte doveditoare constând în: împuternicire notarială sau contract de închiriere înregistrat la administraţia financiară; Certificat fiscal pentru toate persoanele care au peste 18 ani şi sunt trecute în cererea subvenţiei. Persoanele care deţin terenuri agricole în altă localitate trebuie să aducă adeverință de teren agricol eliberată de primăria localității respective, cu suprafața deținută, precum și cu venitul net anual.

Persoanele care au conturi bancare cu valoare mai mare de 3.000 lei nu au dreptul la subvenție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii pot depune cererile pentru obţinerea subvenţiei la încălzire, începând din 6 octombrie.
 Vizualizări articol: 1116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fălticenenii pot depune cererile pentru obţinerea subvenţiei la încălzire, începând din 6 octombrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei