Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Gheorghe Şoldan: „Guvernul Superman-Cîțu a băgat România la terapie intensivă şi USR a fost acolo”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a declarat că actualul Guvern „Superman-Cîţu” a băgat România la terapie intensivă, iar USR „a fost acolo”. Gheorghe Şoldan a spus că în momentul de faţă românii sunt efectiv pe cont propriu şi în ceea ce priveşte pandemia de Covid, dar şi cu facturile la utilităţi, cu școala copiilor şi alte probleme. Şoldan a amintit că joi s-a înregistrat un nou record de îmbolnăviri în România, respectiv 12.032 de noi cazuri, însă pentru premierul Florin Cîţu aceasta este doar o cifră, o simplă statistică.

„Acest prim-ministru este lipsit complet de empatie față de populație și a sfidat o țară întreagă când și-a organizat un festival de două zile, cu 5000 de oameni, într-un București roșu de Covid, pentru a fi înscăunat șef la PNL. Batjocură și iresponsabilitate! România a pierdut lupta cu pandemia în mod dramatic! Și USR a fost acolo”, a declarat deputatul PSD. El a ţinut să precizeze şi câteva dintre „superputerile lui Superman-Cîțu”, cel mai „funny” prim-ministru al unei țări care este în suferință, dar şi ale „ajutoarelor sale” de la USR. Gheorghe Şoldan a amintit de disprețul față de oamenii care muncesc cinstit, care din salariu mai întâi plătesc taxele și facturile, care respectă restricțiile impuse și legile în general, despre „decuplarea totală de România”, dar şi despre iresponsabilitatea care face ca pandemia de Covid să devină un dezastru umanitar.

„Apoi vorbim de incompetenţă, adică eșecul răsunător al vaccinării care face ca valul patru să vină ca un tsunami de îmbolnăviri peste români. Este a treia zi consecutiv cu peste 10.000 cazuri noi pe zi, peste 200 de decese zilnice și se estimează mai mult de 20.000 cazuri la 24 de ore în următoarele zile. Și USR a fost acolo. De asemenea, o realizare este și ignoranța, îngroparea României educate. Și asta pentru că Florin Cîțu nu s-a ocupat deloc de pregătirea deschiderii școlilor, nu există în școli teste de Covid pentru elevi și profesori. Rezultatul? După nici trei săptămâni de școală, 8.470 de preșcolari și elevi și peste 2600 de angajați din învățământ au fost diagnosticați cu Covid, iar peste 167.000 de elevi fac deja cursuri online. Și USR a fost acolo”, a declarat Gheorghe Șoldan.

El a spus că alte realizări mai sunt și sărăcirea României, ratarea absorbției fondurilor europene și eșecul PNNR, „zero kilometri de autostradă”, condamnarea la faliment a firmelor românești și nu în ultimul rând „dictatura”. „Moțiunea PSD este singura care arată cu adevărat către toți iresponsabilii care au băgat România la terapie intensivă: Cîțu+PNL+USR+UDMR! Prin moțiunea de cenzură, PSD îi va da lui SuperCîțu adevărata lui superputere: să zboare! Marți, Superman-Cîțu o să zboare din Guvern! Și să vedeți ce viteză o să prindă! La fel şi USR-iștii Ghinea, Drulă, Năsui și restul, pe urmele lui”, a încheiat Gheorghe Șoldan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Şoldan: „Guvernul Superman-Cîțu a băgat România la terapie intensivă şi USR a fost acolo”.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Şoldan: „Guvernul Superman-Cîțu a băgat România la terapie intensivă şi USR a fost acolo”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei