Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 230 (7842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Lămuriri

Liber la cumpărături - accesul în Auchan nu este condiționat de „certificatul verde”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“La mall se intră doar cu certificatul verde” sau “La mall mai pot merge doar vaccinații”  este o informație falsă, care s-a “rostogolit” în mediul online, în special pe rețelele de socializare, după ce tot mai multe localități, inclusiv Suceava, au intrat în scenariul roșu.

Măsurile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii virusului pandemic nu prevăd deloc asemenea limitări, clienții având liber la cumpărături, fără a trebui să prezinte vreo dovadă de vaccinare sau „certificat verde”, după cum ne-au precizat și reprezentanții hipermarketului Auchan Suceava, una dintre destinațiile de cumpărături preferate de suceveni și nu numai.

“Hipermarketul Auchan, situat în incinta Iulius Mall, își așteaptă zilnic clienții într-un mediu sigur, conform cu cerințelor actuale. Magazinul este certificat Safe Guard, certificare obținută prin respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19 în toate spațiile gestionate.
Sucevenii pot găsi în magazinul Auchan o gamă foarte largă de articole, de la cele fabricate de angajații noștri – produse de brutărie, cofetărie, gastro, carmangerie – până la cele ale producătorilor locali - fructe, legume, lactate, brânzeturi, produse din carne. Preocupat de promovarea unei alimentații sănătoase, Auchan este primul retailer din România care marchează produsele marcă proprie create local cu logo-ul Nutri-Score, oferind astfel o transparență totală asupra informației nutriționale a unui produs.
Un alt avantaj oferit clienţilor îl reprezintă programul de fidelitate MyCLUB Auchan, prin care aceștia pot beneficia de reduceri instant la case sau bonusuri pe card, la peste 400 articole semnalizate la raft. Acest serviciu poate fi accesat atât în magazin (unde clienții primesc cardul fizic) cât și online, descărcând aplicația auchan.ro şi înregistrând datele personale. Pentru cele 2000 de produse marcă proprie Auchan, clienții beneficiază de un discount permanent de 5%, sub formă de bonus pe card. De asemenea, clienții înregistrați în programul de fidelitate MyCLUB Auchan sunt înscriși automat în tombola MyCLUB Auchan, cu premii lunare. Detaliile campaniei pot fi găsite pe www.auchan.ro”, spun reprezentanții Auchan.

Mai mult, clienții care doresc să comande produse o pot face și online, cu livrare la domiciliu, folosind site-ul auchan.ro ori aplicația proprie sau una din aplicațiile Glovo sau Foodpanda, cu livrare în intervalul 9:00-21:00. Pentru produse de gastronomie (meniuri, platouri) se pot accesa aplicațiile Glovo sau auchan.ro. Există și varianta ridicării într-o oră de la momentul lansării comenzii, direct din magazin sau chiar din parcare (în zona special amenajată), prin serviciile Click&Collect, respectiv Auchan Drive.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liber la cumpărături - accesul în Auchan nu este condiționat de „certificatul verde”.
 Vizualizări articol: 4379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liber la cumpărături - accesul în Auchan nu este condiționat de „certificatul verde”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei