Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Cea de-a XIII-a ediție

Târgul de Vinuri Auchan, cu peste 330 de sortimente de vinuri românești și moldovenești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 22 septembrie – 5 octombrie 2021, hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Vinuri, eveniment ce reunește la raft peste 330 de sortimente de vin atent selecționate, dintre care peste 85% provin de la crame din România. Vinurilor românești li se adaugă și o colecție de articole din Republica Moldova, precum și o premieră, prezentă exclusiv la târg, vinul ambalat în cutii de carton Tetra Pak, 100% reciclabile.
“Ediția Târgului de Vinuri Auchan din acest an este dedicată aproape în totalitate cramelor din România, cu o selecție impresionantă de 285 de vinuri 100% românești prezente la raft, cărora li se alătură 48 de sortimente din Republica Moldova. Clienții posesori ai cardului de fidelitate Auchan pot beneficia de reducere imediată sau bonus pe card între 10 și 35%”, a precizat directorul Auchan Suceava, Lucian Vacariuc.
Cunoscătorii de vinuri, dar și amatorii de băuturi atent selecționate se pot bucura, până pe 5 octombrie, de o explozie de gusturi, un adevărat regal, pentru toate preferințele, din peste 40 de crame ce vor fi reprezentante la târg.

Clienții pot găsi la raft o gamă variată de vinuri albe, roșii și rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar și o mulțime de vinuri premiate din diverse soiuri, din cele mai importante regiuni viticole din țară.
Față de oferta de anul trecut, sunt prezente și 58 de sortimente noi, gata să fie descoperite.

În premieră, este disponibil la raft si vinul ambalat în cutii Tetra Pak, 100% reciclabile. Totodată, clienții pot alege dintre 8 sortimente de vin ecologic.

Vinul bio (eco, organic) se obține din struguri plantați la scară mică, culeși manual dintr-o plantație de viță de vie ce a fost cultivată într-un sol fertilizat doar cu îngrășăminte naturale. În procesul de fermentație al vinului bio nu se includ drojdie adăugată și nici aditivi sau nutrienți artificiali, iar prezența sulfiților este zero sau infimă.
Apetitul pentru vinurile de o calitate superioară este în creștere, iar vinul rose este din ce în ce mai prezent în preferințele românilor.
Viticultura din România se poate mândri cu podgorii întinse și crame în care sunt stocate adevărate comori pentru iubitorii de vin, acestea putând fi descoperite la Târgul de Vinuri Auchan din acest an. Tot aici, clienții pot găsi și băuturi speciale, tradiționale, pe bază de alcool rafinat, precum vișinată, caisată sau afinată.

Târgul de Vinuri Auchan propune clienților și o selecție de accesorii și alte produse asociate vinului: pahare, damigene sau accesorii pentru îmbuteliere.
Toate produsele din ofertă pot fi comandate și online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin.

Pentru cei care vor să guste strugurii în starea lor naturală, se găsesc de asemenea soiuri românești, de masă, atât albi, cât și negri, alături de o selecție de pere aromate și mere crocante, din livezile de la noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Vinuri Auchan, cu peste 330 de sortimente de vinuri românești și moldovenești.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de Vinuri Auchan, cu peste 330 de sortimente de vinuri românești și moldovenești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei