Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

În flăcări

O bormașină folosită la perforat documente a declanșat un uriaș incendiu la Judecătoria Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bormaşină lăsată în priză după perforarea unor documente mai groase a declanșat un uriaș incendiu la Judecătoria Vatra Dornei. Acesta a fost scenariul unui exercițiu de simulare care a avut loc joi. Potrivit scenariului, focul s-a extins cu repeziciune și s-a anunțat că este posibil să existe victime intoxicate cu fum ori rănite.La fața locului a fost găsită o persoană intoxicată cu fum şi posibil rănită la un picior, aceasta fiind evacuată de paramedicii SMURD, care i-au  acordat primul ajutor.Pompierii din Vatra Dornei au trimis la locul incendiului două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară și au cerut și sprijinul colegilor de la punctul de lucru de la Poiana Stampei. De asemenea, a fost trimisă pentru a putea acorda primul ajutor și o echipă medicală cu o ambulanță tip B2.

”Principalul scop al acestui exercițiu a fost instruirea personalului Judecătoriei Vatra Dornei cu privire la activitatea de prevenire şi stingere a incendiilor. Conform acţiunilor stabilite iniţial, prin dispeceratul subunităţii de pompieri Vatra Dornei a fost anunţat de către persoana responsabilă din cadrul Judecătoriei Vatra Dornei că în arhiva din cadrul instanţei a izbucnit un incendiu. Personalul instanţei a procedat la luarea primelor măsuri în astfel de situaţii, în sensul că s-a procedat la evacuarea personalului, întreruperea energiei electrice, a gazelor naturale; totodată, încercându-se și limitarea propagării incendiului, prin folosirea hidranţilor interiori şi a stingătoarelor din dotare.La finalul exerciţiului s-a constatat că intervenţia a fost realizată cu succes, nefiind persoane care să necesite transportul la spital.De asemenea, s-a constatat că angajaţii Judecătoriei Vatra Dornei cunosc responsabilităţile ce le revin în caz de incendiu, fiecare acţionând conform celor stabilite în planul de evacuare în caz de incendiu”, a arătat judecătorul Cătălin Brânză, președintele Tribunalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bormașină folosită la perforat documente a declanșat un uriaș incendiu la Judecătoria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bormașină folosită la perforat documente a declanșat un uriaș incendiu la Judecătoria Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei