Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Direcția Silvică Suceava

Campanie de ecologizare în pădurile Sucevei, pe traseele turistice și drumurile de acces

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă campanie de ecologizare se va desfășura sâmbătă, 25 septembrie, în pădurile județului Suceava, fiind marcată în acest fel Ziua Mondială a Curățeniei.

“Acțiunea de curățenie se va desfășura în paralel, la toate cele 24 de ocoale ale Direcției Silvice Suceava, cu participarea a 700 – 800 de silvicultori, precum și a voluntarilor care vor dori să li se alăture pentru a face mai curate pădurile   - plămânul Bucovinei, traseele turistice atât de apreciate și căile de acces adiacente zonelor forestiere”, a declarat Sorin Ciobanu, șeful silvicultorilor suceveni.

Acțiunile de curățenie vor începe la ora 09.00, când silvicultorii și voluntarii se vor împărți pe echipe și vor acționa în zonele stabilite, astfel încât să acopere suprafețele cele mai umblate, unde au fost aruncate gunoaie.

Printre traseele turistice care vor fi curățate în cadrul campaniei de ecologizare organizate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva în parteneriat cu Let’s do it România se numără TransRarău, Mestecăniș, Sadova – trei Movile, Vatra Moldoviței – Palma, Păltinoasa – Lira lui Ciprian Porumbescu și cel de la Poiana Stampei până la ieșirea din județ.

În atenția celor care se implică în campania de curățenie vor fi și albiile apelor curgătoare de pe raza ocoalelor silvice, unde sunt adeseori gunoaie aduse și din alte părți, mai ales din perioadele ploioase.

La acțiunea de curățenie participă și administrațiile locale de pe raza fiecărui ocol silvic, acestea urmând să preia gunoiul strâns de voluntari, din punctele de colectare stabilite, pentru a fi dus la reciclare și la depozitul de gunoi.

Mănușile de protecție, sacii menajeri și alte elemente necesare voluntarilor participanți la acțiunea de curățenie sunt asigurate de către Direcția Silvică Suceava și partenerii Let’s Do It.

Inițial, această campanie de curățenie era programată săptămâna trecută, dar nu a fost posibilă din cauza vremii defavorabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de ecologizare în pădurile Sucevei, pe traseele turistice și drumurile de acces.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de ecologizare în pădurile Sucevei, pe traseele turistice și drumurile de acces0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei