Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 225 (7837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


De ce se ia numai ce-i rău!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că v-ați obișnuit deja și dumneavoastră și nu vi se mai pare nimic ieșit din comun că echipele noastre de fotbal, prin cei mai credibili reprezentanți ai lor, să facă în permanență declarații din cele mai năucitoare și mai spectaculoase, care dacă ar fi să se respecte, am avea un fotbal comparabil doar cu cel al marilor puteri în domeniu. În pauzele de dinaintea începerii unui nou campionat, aflăm că alea 4 (acum) care ar urma să ne reprezinte în cupele europene nici nu concep să nu facă prăpăd, să-i curețe pe adversari cum curăță vaccinul virusurile, și că abia prin primăvarăo să înceapă ceva probleme, când crește valoarea adversarilor. După care iau mardeli soră cu moartea încă din turul l preliminar, cam 3 din 4, iar aia mai brează (în acest sezon, CFR), ajutată și de un regulament tolerant cu neisprăviții, retrogradează de două ori, ajungând totuși în competiția de consolare, Conference League, după ce n-a fost în stare nici măcar să ajungă în Europa League. Astea-s, cum ziceam, alea bune! Alealalte, proastele familiei, 12 la număr, tot înainte de start, se înghesuie pe locurile de play-off de zici că se dau tigăi în promoție la mall! Astfel încât, e clar, va fi un play-off cu toate 16, în play-out nefiind nimeni care să ajungă, deci nici măcar una nu va retrogradă! Loturile, și la alea 4 breze, și la cele 12 toante, vor cuprinde fel de fel de glorii, cei mai puțin performanți fiind ăia de 35 - 36 de ani, de nivelul unor Ronaldinho sau Totti când aveau vârsta asta. La urmă, nimeni nu ia pe nimeni, ci se găsesc pe undeva vreo câteva muhaiele de cumpărat la snop (cam 3 la 2 lei!), plus tradiționalii recuperați: Torje, Keseru, Tamaș. Și ne uităm caproștii, prețde 30 de etape plus play-off și outla toți împiedicații, rebutații și ratații de pe lume, deversați fix în Liga l. Nasol e că boala asta se ia. De pildă, la handbal. Și feminin, și masculin. Ați văzut mardeala soră cu moartea luată de Dinamo de la PSG alaltăieri? Asta după ce o victorie duminica trecută îi făcea deja favoriți!!! Iar fetele, în moțcu Neagu, erau ca și câștigătoare ale trofeului... numai că le-au bătut de le-au căpiat și niște daneze, și niște rusoaice! De ce dracu' în sportul nostru tot ce-i rău se ia mai rapid decât COVID-ul?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce se ia numai ce-i rău!?.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De ce se ia numai ce-i rău!?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei